BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rågsved - Hagsätra - Stockholm

Bjursätragatan 37 6tr

  • 2.5 rum och kök
  • 51.5 kvm
  • 2.060.000 kr / Såld
  • 3682
  • 1460
  • 1776
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till vad som kan vara en av Snösätras / Rågsveds bästa lägenhet! I denna ljusa och moderna 2,5:a finns en stor och solig balkong samt en loggia, eller glasat vinterbonat rum för njutning året om. Här finner ni en trivsam och optimalt planerad tvåa. Bostaden har generösa fönsterytor vilket i kombination med lättillgängligt sovrum skapar rymd och ger rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten är synnerligen snyggt iordningställd med ljusa färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge!

- mycket välplanerad
- möjlig mini-3a
- öppen social planlösning
- balkong i sydvästläge
- utmärkt skick
- närhet t-bana och bussar
- grönskande omgivningar

Vardagsrum
Fint vardagsrum med en härlig atmosfär och stora sällskapsytor gjorda för umgänge med familj och vänner. Rummet karaktäriseras av det stora fönsterytorna och kontakten med det mysiga köket, varmbonade inglasade rummet och balkongen. I rummet finns gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man lägenhetens härliga balkong vilket ger ett fint samspel mellan ute- och innemiljö. Balkongen är rymlig och rymmer med fördel både möbler och växter.

Kök
Stilrent kök med fokus på njutning och umgänge. Köket har delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger stora gemensamma ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. 

Sovrum 1 & 2
Det separata sovrummet i rogivande läge med fönster mot grönskande utsikt får plats med säng och förvaring. Finns ett mindre rum med ingång från vardgasrummet som absolut skulle kunna användas som sovrum, eller kanske arbetsrum. Välj vad som passar dina behov. 

Badrum
Generöst badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, samt tvättmaskin och torktumlare vilka lämnas. På källarplanen finns fullutrustad tvättstuga. (belysning badrumsskåp ur funktion) 

Entré
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderob.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd och förrådsplanet nås bekvämt med hissen.