BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut - Johanneshov

Garagevägen 24, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • 3.200.000 kr / Såld
  • 5486
  • 1227
  • 1684
Värdera din bostad

Beskrivning

Livet är fyllt av förväntningar, och någonstans måste det börja. Det här är ett fint startblock, ett ljust avstamp mot något nytt. Som första boende är den här lägenheten nästan för bra! Här kan flytta in direkt och njuta direkt från första sekund och det går lätt att se sitt eget liv flytta in på dessa kvadratmetrar. Det finns liksom inget som tar emot. Förvaringen är ombesörjd och alla ytor är väl optimerade. Planlösningen är öppen, kök och vardagsrum hänger ihop - och det finns ett rymligt sovrum som är praktiskt avgränsat - ursnyggt! Badrummet är lagom stort och hallen är inbjudande. Hur mysigt är inte detta?! Och så sommarens lilla ess i rockärmen, balkongen. Visst kan det vara mysigt att slappa i solen hemmavid? 

Att göra entré i denna lägenhet sex trappor upp, börjar med en skön känsla redan ute på gatan. Precis innanför dörren finns förvaringsmöjligheter, både för ytterkläder och skor direkt till vänster.

Sedan tar köket vid. Här finns gott om arbetsytor och en perfekt plats för ditt matbord. Klassiskt ljust - det känns fräscht och stilrent. Men glöm inte heller hur praktiskt och kul det är med ett ordentligt kök! Här kan du tillreda både finmiddag till daten och fixa plockmat till vännerna, utan att det känns det minsta trångt. Lägg märke till den fina ekparketten som återfinns i alla rum.

Vardagsrummet är ett vackert rum, som bjussar på vackert ljus från stora fönster. Här har golvet fått bre ut sig på större ytor vilket ger full effekt på humöret. Möbleringen kan varieras, efter intressen och preferenser till vardags men också efter hur många vänner som kommer på besök just idag. Behöver matbordet förlängas för sittande middag eller mingelytan maximeras för cocktail-party? Platsen finns, det handlar bara om att möblera flexibelt. Att få vara gäst hemma hos dig blir ett privilegium. Men att bara få vara ensam hemma är också en högtid. Och när du inte är hemma står balkongdörren i vädringsläge. Fönster mot väster så räkna med att kvällssolen landar som en soltrött humla över Globen.

Inte bara ett sovrum, utan en sängkammare på riktigt. Här finns plats för en dubbelsäng. Du får så klart flytta hit din egen säng, men sen bör du be någon om morgonkaffe och kanske en nygräddad fralla från bageriet Café Kvarnen? Garderober med spegelskutdörrar skapar ett vackert men även förvaringseffektivt inslag i rummet. Stort fönster som kommer släppa in en hel del sol när sommaren närmar sig. Ta också en kik på den mysiga utsikten över kvarterets fina hus. 

Badrummet är ljust och fräscht, precis som ett badrum bör vara. Badrummet är utrustat med handdukstork, dusch, handfat och wc. Dessutom en kombinerad tvättmaskin. Summa summarum, välkommen hem till ett modernt bo i ett av Blåsuts absolut finaste kvarter. Förresten, sa jag att allt är jättefint?!