BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Stan

Mårten Trotzigs Gränd 3

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • 7.050.000 kr / Såld
  • 571
  • 7413
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva en lägenhet högt upp i huset i en skuldfri förening, ett fängslande ljusinsläpp samt fungerande kakelugn!

Välkommen till den perfekta lägenheten i hjärtat av historiska Gamla Stan, precis intill Järntorget! Här får du möjlighet att äga en fantastisk bostad med två rum och kök som befinner sig högt upp i en charmig byggnad anno 1600. Med högt i tak och hela sju stora fönsterpartier erbjuder denna lägenhet ett otroligt ljusinsläpp samt utsikt över kyrktorn och takåsar. En av lägenhetens pärlor är den fungerande kakelugnen. Tänk dig att kunna krypa upp i soffan framför den sprakande elden under vinterkvällarna och njuta av en varm och inbjudande atmosfär. Här finns också gott om plats för att inreda en trevlig matplats intill fönstren och bjuda in vänner och familj till middagar med en fantastisk utsikt över takåsarna. När du behöver lite avskildhet och lugn är lägenheten i princip fri från insyn, vilket ger dig den integritet du förtjänar. Du kan njuta av lugnet och samtidigt vara mitt i händelsernas centrum. Med Gamla Stans charmiga gator och torg precis utanför dörren har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Här finns ett rikt utbud av restauranger, kaféer, butiker och kulturella sevärdheter som du kan utforska när du vill.

Detta är en unik möjlighet att få äga en lägenhet med en kombination av historisk charm och modern komfort. Genom de sju fönsterpartierna flödar ljuset in och skapar en varm och välkomnande atmosfär i varje rum. Du kommer att vara stolt över att kunna kalla denna fantastiska lägenhet ditt hem.

Tveka inte att kontakta mig för att boka en visning och upplev själv hur denna underbara lägenhet i Gamla Stan kan bli ditt nästa hem. Välkommen på visning!