BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sköndal

Bagargränd 13

  • 9 rum och kök
  • 240 kvm
  • 13.750.000 kr / Såld
  • 7590
  • 2076
  • 20316
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta magnifika hus på en återvändsgata, där lugnet och utsikten väntar på dig. Med en imponerande yta på 329 kvm (240+89) fördelat över tre våningar och nio rum och kök erbjuder detta vackra hem en unik kombination av rymlighet och hög standard.

Det första som möter dig när du kommer upp på mellanplan är det lyxigt platsbyggda köket, som är en sann dröm för matälskare och kockar. Här finns allt du behöver för att kunna bjuda in till minnesvärda middagar med vänner och familj.

Huset har flera badrum, vilket ger både bekvämlighet och integritet för hela familjen. Oavsett om du längtar efter ett avkopplande bad eller en snabb dusch finns det gott om utrymme för allas behov.

Huset har flera sociala ytor så som matsal, bibliotek och dubbla vardagsrum.

När du vill njuta av frisk luft och avkoppling finns det ingen bättre plats än den privata baksidan som nås direkt från vardagsrummet. Här kan du sola på soliga dagar, grilla läckra måltider eller bara koppla av i en lugn och avskild miljö.

Tomten gränsar till ett vackert skogsområde, vilket ger dig möjlighet att utforska naturen och njuta av skönheten som omger ditt nya hem. Oavsett om du är ute efter en lugn promenad eller äventyr i naturen finns det gott om möjligheter direkt utanför din dörr.

Sjön Drevviken ligger en kort promenad från huset och har flertalet badplatser, vackra promenadstråk och på vintern plogas en bana för långfärdsskridskor.