BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Pollargatan 22

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 3.495.000 kr / Såld
  • 2721
  • 757
  • 6479
Värdera din bostad

Beskrivning

Hallen är praktiskt utformad med gott om plats för att hänga av dig kläder och förvara dina ägodelar i rymliga garderober. Det är verkligen ett välkomnande utrymme som sätter tonen för resten av lägenheten.

Fortsätt in i lägenheten och du kommer snart till det stora badrummet. Här finns allt du behöver för att leva ett bekvämt liv. Det stora badrummet rymmer en mörk klinker med underliggande komfortvärme, vilket ger en känsla av lyx och avkoppling. Väggarna är elegant kaklade i vitt, vilket ger en fräsch och ren atmosfär. Här finner du även en praktisk tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovanför, samt väggfasta skåp för att förvara alla dina badrumsartiklar. Med en kommod, en badrumsspegel med bra belysning, wc och en duschhörna med en glasvägg, har detta badrum verkligen alla bekvämligheter du kan önska dig.

Fortsätt till sovrummet, som erbjuder generös plats för en bekväm säng, förvaring och till och med en arbetsyta om du behöver det. Från sovrummet kan du njuta av en avkopplande utsikt över en lugn innergård, vilket ger en känsla av frid och ro.

Nu kommer vi till köket, hjärtat av denna lägenhet. Det är ett praktiskt kök med gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Den delvis öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en social och trevlig atmosfär som gör att du kan vara en del av samtalet medan du lagar mat. Här finns också moderna vitvaror såsom en stor kyl och frys, varmluftsugn och en integrerad diskmaskin som underlättar din vardag.

Nu är vi framme vid vardagsrummet, en plats för avkoppling och umgänge. Det är ett öppet och ljust rum med gott om plats för en mysig soffa och ett matbord som rymmer 6-8 personer. Det generösa ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna ger en härlig atmosfär och en fantastisk utsikt ner mot den vackra innergården, med sina grönskande planteringar och vattnet som rinner mellan husen.

Missa inte chansen att uppleva allt denna lägenhet har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare Sara Wennertorp redan idag för att boka din visning!

Det finns bra förbindelser in till Stockholm city med bland annat båten Emelie som avgår direkt från Henriksdals hamnen eller med SL båten från saltsjökvarn, buss från Henriksdal, Värmdövägen, som tar dig direkt till slussen för ett smidigt byte till tunnelbanan samt Buss och tvärbanestation vid Sickla udde. Hammarbysjö trafikeras även med hjälp av båt i triangeltrafik som tar dig över till Södermalm på några minuter, där finns även busshållplats för Stockholms blåbusslinje. Även tunnelbanans blå linje är planerad att få en uppgång i Lumaparken inom en snar framtid.

I Henriksdalshamnen finns bland annat många restauranger, gym och båtliv. I närheten finner du även Hammarbybacken och Nackareservatet med många möjligheter till naturnära rekreation, samtidigt som många fler restauranger, skolor, butiker och all tänkbar service finns inom bekvämt räckhåll. Det är ca 10 minuters promenad till Skanstull/Södermalm samt till Sickla köpkvarter.