BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 126, 9 tr

  • 3 rum och kök
  • 67.5 kvm
  • 4.730.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Sällan till salu!
Välkommen till Sköntorpsvägen 126 i Årsta - en exceptionell trea som sällan kommer ut till försäljning och erbjuder en enastående utsikt över Stockholm. Belägen högst upp i huset och denna lägenhet erbjuder en privat och lugn atmosfär som få andra kan matcha. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering och är i ett utmärkt skick, vilket gör att du kan flytta in utan att behöva göra några ytterligare arbeten. Varje detalj är omsorgsfullt utvald och inredd med stil och kvalitet.

- Milsvid utsikt över Stockholm
- Årstaviken som granne
- Renoverad
- Belägen högst upp
- Väldisponerad
- Ljus
- Insynsskyddad
- Välskött förening
- Låg belåning
- Buss utanför
- Bekvämt cykelavstånd till Södermalm och City


Rumsbeskrivning
Detta hem är stolt att presentera ett renoverat kök med full maskinell utrustning och ett rymligt och ljust vardagsrum. Här har inga detaljer lämnats åt slumpen, vilket ger dig en perfekt plats att laga mat och umgås i. Det har genomgått en renovering år 2018. Här finns också gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen för att göra matlagningen till en ren fröjd. Det rymliga och ljust vardagsrummet är det perfekta utrymmet att koppla av och umgås i. Med generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus blir detta rum en fridfull oas där du kan njuta av trevliga stunder med familj och vänner. Rummet erbjuder också gott om plats för att inreda det på ett sätt som passar din personliga stil och behov. I denna lägenheten finner du ett badrum samt en separat WC, vilket ger extra bekvämlighet och flexibilitet för hela hushållet. Du behöver aldrig oroa dig för att det blir trångt på morgnarna när alla ska göra sig i ordning. Lägenheten har också två bra sovrum som erbjuder gott om utrymme för en god natts sömn. Här kan du skapa personliga utrymmen som passar dina behov och önskemål.

Läget är en av lägenhetens mest attraktiva egenskaper. Med Årstaviken som närmsta granne har du en spektakulär vy över vattnet och dess omgivningar. Varje dag kan du vakna upp till en fantastisk utsikt över Stockholm och njuta av naturens skönhet. Sköntorpsvägen 126 erbjuder inte bara en utmärkt bostad, utan också en möjlighet att bli en del av ett levande och dynamiskt område. Här finns gott om restauranger, kaféer och butiker inom bekvämt räckhåll. Du kan även ta promenader längs Årstaviken och njuta av den friska luften och det vackra landskapet.

Denna trea på Sköntorpsvägen 126 i Årsta är verkligen en sällsynt möjlighet som inte får missas. Ta chansen att bo i denna renoverade lägenhet med enastående utsikt och fantastiskt läge.