BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 81

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 4.840.000 kr / Såld
  • 18075
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Årstas snyggaste trea?
Välkommen till denna sällsynta pärla som sällan är till salu. Här får ni möjligheten att äga en rymlig och välplanerad gaveltrea som erbjuder både praktiska lösningar och stil. Köket är renoverat med omsorg och har behållit sin tidtypiska charm. Den generösa ytan ger gott om plats för att laga och njuta av måltider. En matplats med plats för sällskap om ca 6-8 personer gör detta kök till en perfekt plats för social samvaro och härliga middagar. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum där förvaring och möblering inte kommer vara några problem. Här finns gott om plats för att skapa en personlig och avkopplande atmosfär. Badrummet har genomgått en stamrenovering och är helkaklat för med en stilren look. Här finns också tvättmaskin som förenklar vardagen.

Njut av soliga dagar och avkopplande kvällar på balkongen som har ett högt söderläge. Utsikten mot den lummiga innergården skapar en känsla av lugn och avskildhet. Det är en plats där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller koppla av efter en lång dag.

Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med bara några hundra meter till Årsta torg, fem minuters promenad till Årstaviken samt buss utanför porten som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

- Hiss
- Gavellägenhet
- Balkong i klockrent söderläge
- Renoverat funkiskök från 2018
- Originalgolv (Årstaparkett) i vardagsrum
- Tvättmaskin
- Möjlig fyra
- Stabil Brf
- Gästlägenhet i föreningen
- 1000 Mbit/s bredband ingår i avgiften
- Tvättstuga, förråd (2 st) och barnvagnsrum/cykelförråd lättillgängligt i trappuppgången

Denna sällsynta rymliga gaveltrea kommer inte vara tillgänglig länge. Missa inte chansen att äga en unik bostad med en perfekt kombination av charm, funktionalitet och en oslagbar beliggenhet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka ditt nya drömhem!

Allmänt om Årstavägen
På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.