BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Forum

Serenadvägen 20, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 69 kvm
  • 2.850.000 kr / Såld
  • 6245
  • 1563
  • 1105
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Serenadvägen 20 och denna utmärkta tvårummare om 69kvm! Lägenheten erbjuder en imponerande hall som genast ger dig en varm och inbjudande känsla. När du kliver in genom den dörren möts du av ett rymligt utrymme med vackert ljus ekparkettgolv och väggar i en smakfull vit färg. Förvaringsbehoven är inget problem här, tack vare den generösa garderobsväggen som har spegelskjutdörrar samt den rymliga klädkammare på cirka 7 kvadratmeter. Detta utrymme är en utmärkt bonus och kan användas på olika sätt beroende på dina behov. Du har gott om utrymme att organisera dina kläder och tillbehör på ett snyggt och effektivt sätt.

Köket är stilrent och modernt, med en uppfriskande renovering från 2015. Ekparkettgolvet och de vita väggarna skapar en fräsch atmosfär. Köket är smakfullt inrett med vita skåpsluckor och en elegant svart laminatbänkskiva. Den gråa kakelväggen ger en sofistikerad touch till utrymmet. Här finns alla nödvändiga vitvaror, inklusive spishäll, fläkt, varmluftsugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och kyl/frys (2023). Matplatsen rymmer cirka 6 personer och erbjuder en trevlig vy genom det stora fönstret som ger dig utsikt mot vackra Jarlaberg.

Det stora och välkomnande sovrummet är inrett med samma vackra ekparkettgolv och vita väggar som resten av bostaden. Rummet rymmer en bekväm dubbelsäng och har ett stort fönster som även här ger dig en vidsträckt utsikt över Jarlaberg. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med en stor garderobsvägg som har praktiska spegelskjutdörrar.

Vardagsrummet är ett rymligt och ljust utrymme. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och andra möbler. Du kan enkelt ta dig ut till balkongen och njuta av frisk luft och härliga vyer.

Balkongen är en generös utomhusyta på cirka 6 kvadratmeter. Här kan du koppla av på trätrallen och njuta av solen med en underbar söderläge. Balkongen är inriktad mot föreningens lugna innergård och omges av naturskönhet.

Badrummet är renoverat och håller hög standard från 2012. Badrummet har en elegant kombination av mörkgrått  klinkergolv med golvvärme och vitt kakel. Här hittar du ett handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, handdukstork, en dusch med takdusch och glasvägg, ett vädringsfönster samt spotlights i taket. Tvättdelen är utrustad med en tvättpelare som inkluderar en tvättmaskin (2023) och en torktumlare (2012), vilket ger dig en bekväm och komplett tvättlösning.

Denna bostad har verkligen allt du kan önska dig, från den rymliga hallen och klädkammaren till det stilrena köket och de ljusa rummen med fantastiska vyer. Utöver det bor du här centralt i självaste navet av Nacka med alla dess butiker och kommunikationer vid Nacka Forum, bara en minut bort!

Missa inte chansen, välkommen på visning!