BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 2, 11 tr

  • 5 rum och kök
  • 119 kvm
  • 10.500.000 kr / Såld
  • 4358
  • 1252
  • 19734
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska 5:a om 119 kvm, på våning 11 av 11 i Stockholm Lighthouse med triss i balkonger i både söder och sydvästläge, dubbla badrum och helt ostörd utsikt över Stockholms inlopp! Förutom en unik lägenhet får ägaren via föreningen tillgång till en bastu med relax, en lounge med arbetsplatser samt en samlingslokal högst upp i huset som kan hyras. Utanför lägenheten går hissen direkt ned i föreningens garage där det även går att hyra plats för elbil. Du tar dig oavsett väder enkelt och snabbt in till centrala Stockholm via pendelbåten som avgår från kajen till Nybroplan eller med bussen som går från hållplatsen utanför lägenheten. Perfekt för den som vill ha ett magiskt läge vid Stockholms inlopp, med närhet till stadspuls, vatten och natur.

Du välkomnas in i en rymlig hall med klinkergolv samt plats för avhängning och bra förvaring. Direkt till höger öppnar köket upp sig och man slås omgående av den magiska utsikten över inloppet. Här når vi den första av lägenhetens tre balkonger. Solen kommer kring lunch och lämnar vid solnedgång. Köket är stilrent med vita luckor, bänkskiva och stänkskydd i marmor och vitvaror i rostfritt så som hel kyl & frys, varmluftsugn, inbyggd vinkyl, mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Mycket bra förvaring och trevlig social köksö med stenskiva i marmor där hela familjen kan samlas.

Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin fantastiska utsikt och sitt ostörda läge. Här finns plats för båden en stor soffgrupp och matbord. Från rummet nås den andra balkongen som löper längs rummet och är möblerbar med fantastisk utsikt över Nacka kommun. Här njuter du av solen hela dagen.

Intill vardagsrummet finns ett av bostadens fyra sovrum med plats för säng och skrivbord. Från detta rum når vi den tredje balkongen, som har ett perfekt läge för den som vill uppleva morgonsolen. Utsikten följer oss även hit, och när lägenheten ligger högst upp i ett av Kvarnholmens högsta hus finns här och i stort sett ingen insyn. Mitt emot det första sovrummet finns en klädkammare. Intill ligger ytterligare ett sovrum som idag används som ett barnrum, med plats för både förvaring och lek. Samma fantastiska utsikt och solläge. Master bedroom är stort och rymmer dubbelsäng och förvaring för den som önskar. Njut av att vakna upp med ostörd utsikt över hela Nacka. Även det fjärde sovrummet är rymligt och även här finns en klädkammare. Alla fönster i bostaden har vackra fönsterbänkar i natursten.

Badrummen är helkaklade med klinker och kakel i grått. Det större badrummet har ett vackert badkar med takdusch. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp och spotlights samt golvvärme. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten. Mitt emot det större badrummet finns en garderobsvägg som rymmer mycket förvaring. Det andra badrummet är utrustat med en stor takdusch med glasvägg, toalett, spegel med inbyggd belysning och handfat.

Till lägenheten hör även ett stort källarförråd om ca 10 kvm med egen dörr som du smidigt når med hissen i trapphuset.

I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. Kvarnholmen passar även familjer i alla åldrar när det finns förskolor, grundskola och gymnasium. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns två gym (STC) på behändigt avstånd.