BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla Sjö - Nacka

Sickla Sjöväg 7

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 10793
  • 1919
  • 12747
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress vid populära Sickla strand erbjuds nu möjligheten att förvärva en toppenfin trea högt upp i huset och stor balkong som har sjöutsikt och ett soligt sydvästläge! Skyddat och barnvänligt område med Nacka naturreservat och Hammarbybacken tvärs över viken.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och en luftig planlösning som tillsammans med det naturnära lugnet skapar en härlig känsla. Lägenhetens höga läge ger mycket bra ljusinsläpp från flera väderstreck. Här finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, ett modernt sällskapskök med öppen planlösning mot vardagsrummet, toppfräscht badrum samt ett rogivande och rymligt sovrum. Den stora balkongen har ett härligt sydvästläge mot Sickla Sjö och bjuder in till umgänge både dagtid och under sköna sommarkvällar.

På minuters promenadavstånd finner du bland annat Sickla Köpkvarter med sina många butiker och Saluhall samt Dieselverkstaden med alla dess kulturella attraktioner. Det finns även flera förskolor och skolor i närområdet. Kommunikationsmässigt finns goda bussförbindelser i alla riktningar, däribland buss 401 och 403 samt Saltsjöbanan och tvärbanan. Det tar cirka 5 min med bil in till stan och ca 10 min med buss / tåg. Här bor du i en omåttligt populär och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter i relation till andra motsvarande moderna fastigheter i området.

Missa inte detta tillfälle, den här lägenheten måste upplevas på plats!

- Bästa adress högt upp i huset
- Stor balkong med sjöutsikt och soligt sydvästläge
- Nacka naturreservat och Hammarbybacken tvärs över viken
- Skyddat och barnvänligt närområde med flera förskolor och skolor
- Toppfint badrum och kök med öppen planlösning mot vardagsrum
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp från flera väderstreck
- Goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober och källarförråd
- Mycket populär och välskött förening med god ekonomi och garage
- Elbilsplatser installerades under 2020, 6 st stolpar och 12 platser för elbilar. Styrelsen undersöker att installera ytterligare platser för el-laddning
- Mycket goda kommunikationer finns i närområdet via bussar, Saltsjöbanan och tvärbanan