BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby

Rävsnäsvägen 52

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • 2.420.000 kr / Såld
  • 3406
  • 988
  • 2965
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en riktigt modern fin 2a på 48 kvm med låg avgift i stabil förening. Här finner ni en trivsam och välplanerad tvåa som varsamt renoverats så det är bara flytta in och njuta direkt. Bostaden har en utmärkt planlösning med ett kök som har plats för matbord och med en direkt närhet till vardagsrummet. Stambytt fint badrum. Lägenheten är synnerligen snyggt iordningställd med ljusa färg- och materialval och med läge mot en lugn grönskande innergård. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge!

- mycket välplanerad
- låg avgift
- utmärkt skick
- närhet bussar och pendeltåg
- grönskande och lugna omgivningar
- belåning föreningen ca 3 089:-/kvm

Vardagsrum
Fint vardagsrum med en härlig atmosfär och sällskapsytor gjorda för umgänge med familj och vänner. Rummet karaktäriseras av det generösa fönsterytorna och kontakten med det mysiga köket. I rummet finns gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang. 

Kök
Stilrent kök med fokus på njutning och umgänge. För att vara en 2a så är det verkligen ett generöst kök helt enkelt. Modernt och elegant, renoverat 2017. Ett kök med matplats och direkt närhet till vardagsrummet, bra med arbetstyor och förvaring i ett kök som låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. 

Sovrum
Det separata sovrummet får plats med dubbelsäng och nattduksbord, god förvaring i inbyggda garderober. Plats för ytterligare förvaring om så önskas. 

Badrum
Generöst badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp. Tvättmaskin vilken lämnas. 

Entré
Välkomnande rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter. 

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare, praktiskt på samma plan.