BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 9

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 3.510.000 kr / Såld
  • 4242
  • 829
  • 3265
Värdera din bostad

Beskrivning

Unna dig det extraordinära! Denna fantastiska 2:a i eftertraktade Järla Sjö erbjuder dig en upplevelse utöver det vanliga. Belägen högst upp i huset, kan du njuta av en spektakulär utsikt över Järla Sjö från din söderläge-balkong som badar i sol hela dagen. Här får du en privat och insynsskyddad tillvaro över Järla Sjös takåsar.

Att komma hem till denna pärla är som att få en varm kram från ditt eget hem varje dag. De charmiga snedtaken förstärker vindsvåningskänslan, medan den smarta planlösningen ger en känsla av rymd. Balkongen är en av de bästa platserna att vara på – att stå där och beundra takåsarna och sjön nedanför. Du kommer att få uppleva lugnet och harmonin med fåglarnas kvittrande i bakgrunden.

Lägenheten välkomnar dig med ett stilfullt kök. Köket är utrustat med moderna vitvaror i rostfritt stål, inklusive spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Här ryms även en matplats för 4-6 personer intill ett vackert stort fönster, perfekt för att njuta av måltider. Vardagsrummet är ljust och rymligt med högt i tak och en utgång till balkongen. Balkongen, med sin oslagbara utsikt över Järla Sjö och soliga söderläge, bjuder in till avkoppling och soliga stunder. En praktisk markis finns monterad för att anpassa sig efter olika väderförhållanden. Tillsammans med snedtaket och takfönstret skapar detta en unik vindsvånskänsla. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och en tv-möbel. Det generösa sovrummet rymmer en dubbelsäng och sängbord med gott om plats att röra sig. En hel garderobsvägg erbjuder utmärkt förvaringsutrymme. Badrummet är stilrent helkaklat i vitt och blått, utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare, praktisk arbetsbänk, toalett, handfat, vitt skåp och spegel. Hallen har gott om plats för avhängning och praktisk förvaring. Denna lägenhet erbjuder också vackra fönsterbrädor i sten och ett förråd i anslutning till hallen för extra förvaringsmöjligheter.