BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 69, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • 3.500.000 kr / Såld
  • 4730
  • 1559
  • 2180
Värdera din bostad

Beskrivning

Tvåa i toppskick med insynsskyddat läge och balkong i sydvästläge!
Här bor du i en klockren tvåa med insynsskyddat läge. Snyggt renoverat kök, väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. En lägenhet för dig som söker det extra. Mycket rogivande, lummigt och lugnt läge trots sitt centrala läge mitt i hjärtat av Årsta. En väldisponerad planlösning och stabil förening med låg belåning om endast 2773 kr per kvm. 

- Balkong i sydväst
- Insynsskyddat läge
- Snyggt kök
- Stora fönsterpartier och vackra ljusflöden
- Optimalt planerad
- Goda försvaringsmöjligheter
- Populär adress
- Klockrent läge
- Källarförråd

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. I hallen finns plats för avhägning i direkt anslutning till entrén och dessutom tre originalgarderober med överskåp. Säkerhetsdörr är installerad. Rymligt vardagsrum med generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rummet kan möbleras helt fritt utifrån behov. Här finns dessutom utrymme för arbetsplats och matsalsbord för den som önskar. I anslutning finns en klädkammare för extra förvaring. Snyggt, renoverat kök med luckor i grå ton. Goda förvaringsmöjligheter i över -och underskåp. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. Naturlig matplatsdel för sällskap om ca 4-6 personer invid fönster. Lägenheten erbjuder ett rymligt och insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Utgång till balkong i sydvästläge. Här kan njuta av solens strålar hela dagen och kvällen. Balkongen ligger med ett lummigt läge mot grönska. I sovrummet finns även en garderobsvägg för ytterligare förvaring. Badrummet är uppdaterat med kommod, spegelskåp och duschglasvägg. Praktiskt med vädringsfönster. Detta är ett hem att trivas i!

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent sydvästläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Balkongen är belägen med en lummig och trevlig utsikt. 

Allmänt om Siljansvägen

På Siljansvägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 500 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Valla torg som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.