BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sörskogen - Huddinge

Taggsvampsvägen 47

  • 5 rum och kök
  • 149 kvm
  • Såld
  • 4987
  • 2390
  • 6483
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen till salu! 
Barnfamiljens dröm! 
Välkommen till ett stort rymligt radhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Detta radhus ligger dessutom på en återvändsgata så det är minimalt med trafik. Huset har en totalyta om hela 175 kvm, 149 kvm boarea och 26 kvm biarea fördelat på två plan plus souterrängplan, 5 rum och kök. Från husets baksida har ni en tyst miljö med en vy mot lummig grönska. Det är en P-plats på tomten och en P-plats i garagelänga.
Sörskogen består av 270 radhus uppe på en höjd fördelat på tre gator där samtliga gator har en ”egen” lekplats. Det är lagom avstånd till områdets tre lekplatser samt förskolan som också ligger i området. Det är också bekvämt gångavstånd till närmaste grundskola. Bussens ändhållplats är i området och det är bara ett par minuters promenad från huset till natursköna Orlångens naturreservat.

Entréplan
När ni kliver in i huset möts ni först av den ljusa rymliga hallen med halvöppen planlösning till det trevliga köket. I hallen är det bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor och i köket är det bra arbetsytor, modern maskinell utrustning. Matplatsen är stor nog för ca 7 – 8 personer. Direkt utanför entré/kök finns en fin uteplats. Uteplatsen är ett perfekt ställe att avnjuta frukosten och/eller lunchen varma soliga sommardagar, där blommor, buskar och örter kan ånjutas. Här har ni härlig sol till ca kl. 15. Innanför köket ligger den praktiska och snyggt renoverade tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och förvaring. Går ni sedan längre in i huset och passerar trapprummet på väg till det stora ljusa vardagsrummet så finner ni en snyggt renoverad, delvis kaklad gästtoalett. I det ljusa rymliga vardagsrummet ligger en snygg ekparkett på golvet. Från vardagsrummet kliver ni ut på en stor härlig balkong där man kan sitta riktigt många och gärna avnjuta en god middag. Här har ni sol från ca kl 15 till solens nedgång i en tyst miljö med utsikt mot en lummig grönskande skog.

Övre plan
Går ni upp en trappa från entréplanet så finner ni ett stort master bedroom med en underbar utsikt och skogen som förgrund. På övre plan finns också ytterligare två bra sovrum med ekparkett på golvet samt ett ljust trevligt badrum. Utrustningen i badrummet består av wc, 2 st handfat, separat dusch, badkar och bidé. Här finns också ett praktiskt öppningsbart takfönster. I trapprummet finns det flertalet garderober för bra förvaring.
Master bedroom har laminatgolv.

Souterrängplan
Går man sedan längst ner i huset så finns där ett större rum om ca 20 kvm med utgång till altanen. Rummet användes senast som sovrum av den äldre junioren som uppskattade att få var lite för sig själv, men passar även utmärkt som t.ex. gillestuga. Den trädäckade altanen om ca 25 kvm gränsar mot en rofylld skog och natur. Altanen kan användas/möbleras utifrån egna behov, det är bara fantasin som begränsar.
På souterrängplan finns också en renoverad toalett med klinker på golvet, delvis kaklade väggar samt wc och handfat. På souterrängplan finns dessutom två bra förråd och ett litet praktiskt trappförråd. De två förråden har en golvbeläggning med textilplattor och har använts av nuvarande ägaren som just förråd, men det stora förrådet passar också alldeles utmärkt till ungdomsrum eller kanske spelrum. Det mindre förrådet har av en del boende i området gjorts om till bastu med dusch då det finns tillgång till både varmt och kallt vatten samt golvbrunn.

Tomt
På tomtens framsida finns det en bra parkeringsplats och en trevlig blomstrande uteplats precis utanför entré/kök.

Nära och bra från suterrängplans gräsyta finns en stig om ca 100 meter som ansluter till ett belyst motionsspår om ca 2 km. Tomten på souterräng plan gränsar mot kommunal mark (ej samfällighet).

Övrigt
Fiber och Tele2:s grundutbud ingår i samfällighetsavgiften.
Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfällighetens regi som man kan hyra för t.ex. barnkalas.
Då området ligger på en höjd och är lätt kuperat finns det bra med pulkabackar i området för barn i alla åldrar.


Detta superfina radhus måste ni uppleva på plats!