BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Strand

Augustendalsvägen 30

  • 2 rum och kök
  • 70 kvm
  • 5.000.000 kr / Såld
  • 5629
  • 2534
  • 4446
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastiskt boende vid havet i populära Nacka strand

Välkomna till denna unika möjlighet att äga en fantastisk bostad med ett oslagbart läge vid havet. Augustendalsvägen 30 erbjuder inte bara en imponerande utsikt utan även närhet till alla bekvämligheter du kan önska dig. Med endast ett stenkast till service och enkel tillgång till storstadens utbud, är detta verkligen platsen för dig som uppskattar skärgården och en harmonisk livsstil. Här bor du komfortabelt med hög standard i en mycket stabil förening där det mesta ingår i avgiften.

 Lägenheten, som för närvarande disponeras som 2,5 rok, har möjlighet att enkelt omvandlas till en 3 rok och kan anpassas efter dina behov. Dess välplanerade utformning skapar generösa och lättmöblerade ytor, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Dörrarna mellan rummen möjliggör en social atmosfär samtidigt som de kan stängas för att ge privatliv när så önskas. I den inre hallen finns det gott om plats för ett hemmakontor som erbjuder utmärkta möjligheter för dig som vill arbeta hemifrån.  

Det finns både gott om förvaringsutrymmen och en praktisk klädkammare samt ett extra förråd i trapphuset. Lägenheten erbjuder alla bekvämligheter inom räckhåll, både inomhus och utanför dörren. Balkongen är perfekt för att njuta av solen och erbjuder en underbar utsikt, där du både kan se de stora kryssningsfartygen som seglar förbi fönstren vid frukostbordet och solnedgången över Djurgården. Atmosfären och den hisnande utsikten gör balkongen till en plats där du gärna tillbringar mycket tid.

 Nacka strand är ett område som erbjuder ett stort utbud av service. Här hittar du allt från restauranger, teahouse och delikatessbutiker till skolor, banker, gym, tandläkare, frisörer, florister, kemtvättar, tobaksaffärer och närlivsbutiker. Torget har till och med en Food-truck som serverar en av världens bästa hamburgare (Funky Chicken). Längs vattnet finns fler matvagnar, restauranger, caféer och barer. På kajen kan du också njuta av spa, paddeltennis, gym och bangolf. Inom bekvämt avstånd finns Nacka Forum-gallerian och Nacka Centrum för ännu fler shoppingmöjligheter.

För naturälskaren finns det gott om möjligheter till upplevelser i närheten, som Nyckelviken och Svindersvik. Om du vill ta dig ut till skärgården, stannar alla båtar i Nacka strand. Du kan enkelt hoppa ombord för att besöka julmarknader i Waxholm eller för att njuta av en simtur på Grinda. Granne med bostaden ligger det anrika Hotel J med sin vackra Tornvilla och här finns även en badbrygga för året-runt bad. För de modiga vinterbadarna finns det en bastu i Tornvillan. Vid badbryggan finns också en större grillplats för trevliga sommarkvällar. 

Med gott om parkeringsplatser och utmärkta kommunikationer med SL-båtar och bussar, är det enkelt att ta sig runt och upptäcka allt som området har att erbjuda.

Njut av den enastående utsikten året runt och upplev den levande naturen med sina skiftande årstider. Här kan du verkligen se och uppskatta naturens förändringar. Havsfåglar flyger över vattnet och rådjur, harar och ekorrar kan ses i skogsbacken från sovrummet. På hösten färgas träden i varma nyanser och himlen blir vackert röd i skymningen. Ta en kort båtfärd över till Djurgården och njut av uppfriskande höstpromenader.

Vintern är sagolik med ett snötäckt Djurgården tvärs över viken. Med en öppen himmel kan du beundra norrskenet och stjärnorna på ett sätt som är svårt att hitta någon annanstans. På våren kommer naturen till liv med ljusa grönskande toner och en klarblå himmel. Segelbåtarna börjar dyka upp på vattnet igen, och strömmingsfisket på kajen är berömt - alla kan delta och njuta av den gemensamma aktiviteten.

Sommaren bjuder på ett livligt båtliv och Nacka strand får en härlig kontinental atmosfär med sina promenadstråk och uteserveringar. Att bo här är som att leva, bo och vara på semester samtidigt!

Varmt välkomna till Augustendalsvägen 30 - din drömbostad vid havet!