BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan

Skulptörvägen 17

  • 3.5 rum och kök
  • 66 kvm
  • 4.900.000 kr / Såld
  • 3423
  • 1583
  • 6989
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu saluförs denna mycket välplanerad 3:a (möjlig 4:a) om 66 kvm, belägen på populära Skulptörvägen 17! Lägenheten har välbevarad originalcharm, insynsskyddat läge med milsvid utsikt och med ett oerhört fint ljusinsläpp

- Möjlighet att sätta sin egen prägel 
- Gavelläge med fönster i två väderstreck
- Eldstad och balkong
- Möjlig fyra 
- Hiss i huset 
- Stabil Brf som äger marken 

Här bor ni med ett insynsskyddat läge, en härlig utsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp - tack vare gavelläget som ger fönster i två väderstreck. Möjlighet att sätta sin egen prägel då bostaden är i behov av renovering. Vackra detaljer så som fin eldstad, originalgolv samt underbar balkong som ger sol från morgon till kväll. Optimal bostad för såväl paret som den lilla familjen, tack vare den smarta planlösningen som möjliggör att göra om bostaden till en fyra. 

På Skulptörvägen 17 bor ni på lugn adress med naturen runt knuten och absolut närhet till stadens puls! Området är mycket attraktivt med tillgång till både tvärbana och T-bana Globen samt Gullmarsplan med stort bussnät samt linjer som tar dig till Södermalm på 2 min. I Gullmarsplan finns ett stort utbud av restauranger samt mataffär, systembolaget, apotek, vårdcentral och trevlig blomsterhandel på torget. Närhet till Globens köpcentrum, Tele2 Arena & Tolv. Inom ett par hundra meter ligger underbara Årstaskogen som bjuder på härlig natur och vackert vatten på gränsen mellan Saltsjön och Mälaren. Till Södermalm cyklar du snabbt över Skanstullsbron.


Detta är ett hem att trivas i!
Välkommen på visning!