BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla Strand

Sickla strand 9

  • 3 rum och kök
  • 51 kvm
  • 4.200.000 kr / Såld
  • 4779
  • 1466
  • 5881
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta fantastiska boende, en pärla i Nackas bästa förening!

Här väntar ett ljust och toppmodernt hem med sjöutsikt och nära till Sicklasjön för bad och avkoppling. Beläget på våning 3 av 3 är detta helrenoverade boende perfekt för den som vill ha det bästa av allt. Noggrant utvalda material och en smakfull design som imponerar på den mest kräsne.

I köket möts du av vackra valnötsfaner och en tidlös terrazzobänkskiva. Moderna bekvämligheter som underlimmad diskho och maskinell utrustning i ergonomisk arbetshöjd gör matlagningen till en ren fröjd. Det exklusiva badrummet bjuder på lyxiga detaljer som väggar klädda i ljus microcement, vackert Ekenbergs marmorgolv och en badrumsspegel med imponerande belysning. Här finns gott om utrymme för förvaring med ett praktiskt walk-in-closet och två externa förråd. På balkongen kan du njuta av sjöutsikten och låta solen värma dig under härliga måltider.

Boendet tillhör den välskötta föreningen Sicklahus, som stoltserar med stabil ekonomi och väl genomfört underhållsarbete. Läget är perfekt, omgivet av grönska och ostört beläget med vacker utsikt mot Sicklasjön. Föreningen erbjuder även en välskött park med tennisbanor, bocciabanor och ett lekområde för de små. Strax intill finns även bryggor och en sandstrand där du kan njuta av bad och rekreation.

Området runt Sickla och Sicklasjön erbjuder många möjligheter till aktiva fritidsaktiviteter, som bad, löp- och skidspår. För kulturella upplevelser finns Dieselverkstans kulturhus och Nobelberget konsertscen med ett brett utbud av evenemang och festivaler.

Kollektivtrafiken är enkelt tillgänglig med en busshållplats precis utanför porten och snabb åtkomst till Tvärbanan som tar dig snabbt till andra delar av staden. Snart kommer även tunnelbanan finnas inom bekvämt avstånd. För den som föredrar cykel tar det endast 20-25 minuter att nå stadens puls.

Välkommen till ditt drömhem, där livet blir en ständig njutning i harmoni med natur och stadsnära bekvämligheter!