BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby

Gamla Huddingevägen 436, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 59 kvm
  • 2.950.000 kr / Såld
  • 4855
  • 1145
  • 1870
Värdera din bostad

Beskrivning

I Örby, ett fantastiskt charmigt och eftertraktat område saluförs denna kvadratsmarta 3:a med låg avgift! 

Lägenheten har låtit sig genomgå en totalrenovering från några år tillbaka och har enastående egenskaper som inkluderar ett välplanerat och tidlöst kök, ett rymligt vardagsrum, två bekväma sovrum, ett helkaklat badrum, en underbar balkong och rikliga förvaringsmöjligheter. Med vitmålade väggar och enhetlig parkett på golvet har bostaden ett genomgående elegant och trivsamt ytskikt som skapar en behaglig atmosfär. Dess hörnläge ger förmånen av en härligt ljusinsläpp i samtliga rum, vilket verkligen höjer känslan av rymd och ljus. Det här är verkligen en lägenhet som är svårslagen och ett drömhem för den som söker det perfekta boendet i ett trivsamt område som Örby.

Närheten till allt gör bostaden perfekt för majoriteten. Precis utanför huset finns flertalet busslinjer som tar dig runt Söderort och smidigt till Älvsjö pendeltågsstation eller Bandhagens tunnelbanestation. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm City på endast 9 minuter, och med bil når du södra länken på bara några minuter. Här finns kostnadsfri datumparkering samt möjlighet till egen parkeringsplats i föreningen för bara 350kr/mån. Området har också sina fördelar med ett helt nytt centrum som för närvarande byggs tvärs över gatan. Detta kommer att inkludera nya bostäder och spännande butiker. Platsen är utmärkt och mitt i hjärtat av Örbys villaområde (läs mer här https://vaxer.stockholm/projekt/orby-centrum/). För den som gillar cafékultur är det omtyckta caféet Chateau nära till hands, precis som Willys stormarknad som ligger mellan Örby och Älvsjö pendeltågsstation. Intill Örby finns det populära utomhusbadet Älvsjö och den natursköna Långsjön som bjuder på vackra badplatser och skridskoåkningsspår under vintermånaderna.

Dessutom tillhör ett rymligt vindsförråd lägenheten, vilket ger extra praktiskt förvaringsutrymme. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet! Varmt välkommen på visning.


Hall:
En rymlig och inbjudande välkomsthall med gott om plats för att hänga av kläder och möjlighet att inreda med lättare möblemang. Parkettgolvet i tvåstavsparkett ger entrén en stilren touch som sträcker sig genom hela lägenheten.

Kök: Ett stilfullt vitt kök med generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor. Den enhetliga designen inkluderar vita köksluckor och vit kakel ovanför en bänkskiva i trä som skapar en elegant kontrast. Här finns möjlighet att inreda med ett matbord för 4-6 personer. Köket är fullt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Vardagsrum: Ljus och luftig atmosfär präglar vardagsrummet tack vare det stora fönsterpartiet som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för både större soffor och förvaringsmöbler.

Sovrum 1: Ett rymligt sovrum med ingång från vardagsrummet som ligger i lugnt läge mot gård. Här kan en dubbelsäng enkelt inredas, och garderober erbjuder praktisk förvaring.

Gästrum: Det andra sovrummet är i en bra storlek och har utgång till en härlig balkong. Möjlighet finns att inreda med en enkelsäng och lättare möblemang, även om det för närvarande används som arbetsrum. Garderober ger bra förvaringsmöjligheter även här.

Badrum: Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar. Det är utrustat med wc, tvättställ, spegel, väggskåp och dusch.