BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarngränd 7

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 3.175.000 kr / Såld
  • 2829
  • 928
  • 1401
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastiskt fin och välplanerad 2:a i populära Kvarnholmen!

Varmt välkommen till denna magnifika 2:a på Kvarngränd 7, som erbjuder allt du kan önska dig. Med ett optimalt läge nära vatten, natur och smidiga kommunikationer in till City via både buss och pendelbåt, är detta verkligen ett drömboende.

Denna lägenhet på 50 kvm har en yteffektiv planlösning med gott om förvaringsmöjligheter, inklusive en extra klädkammare och en rymlig platsbyggd garderob i sovrummet. Dessutom är den insynsskyddad utan direkt insyn från grannar, vilket ger dig extra integritet. Förutom den trivsamma bostaden har du även tillgång till föreningens fantastiska takterrass, där du kan njuta av en härlig gemenskap och utsikt över omgivningarna. Här finns också ett bokningsbart rum och grillar för gemensamma aktiviteter. Om du är intresserad av odling, erbjuder föreningen pallkragar för samodling.

Bostaden är mycket fräsch och stilfullt inredd med genomtänkta materialval som ger den en modern elegans och skandinavisk minimalism. Du behöver bara packa upp dina väskor och flytta in - allt är redan klart för dig! Köket är fullt utrustat med maskinell utrustning såsom kyl/frys, spishäll, diskmaskin, inbyggd micro och ugn. Här finns gott om förvaring och arbetsytor, så matlagningen blir en fröjd. Det luftiga allrummet är lättmöblerat och rymmer en stor soffa, TV-möbler, matbord och annat möblemang om du önskar. De stora fönstren släpper in rikligt med ljus till hela lägenheten. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt en arbetsplats om så önskas. Det ytterst funktionella badrummet erbjuder toalett, dusch, handfat med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare - allt du behöver för en bekväm vardag.

Området på Kvarnholmen är verkligen en pärla med trevliga människor och närhet till allt du behöver. En kort promenad tar dig till Nacka Strand, där du hittar flera restauranger, eller varför inte besöka den familjära kvarterskrogen i Kvarnholmen? För den som gillar att vara utomhus finns det gott om promenadmöjligheter längs vattnet åt olika håll.

Det är också lätt att ta sig in till Stockholms innerstad med båt eller buss, och det finns närservice som gym, butik, bageri och apotek bara några minuters promenad bort. Lägenheten på Kvarngränd 7 är verkligen något alldeles extra.