BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 54B

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 3.415.000 kr / Såld
  • 4742
Värdera din bostad

Beskrivning

Stig in i denna fantastiska bostad med radhuskänsla, där ett optimalt planerat boende väntar med en egen ingång och en underbar uteplats som bara tar en minut att nå från T-banan!

Bostaden är belägen i ett ljust gavelläge och har genomgått en omsorgsfull renovering 2018 med exklusiva materialval och genomgående vattenburen golvvärme. Denna välkomnande hall ger dig genast känslan av att du har hittat ditt nya drömhem. Ett stilrent och slitstarkt klinkergolv leder dig in i hemmets hjärta med golvvärme som omsluter dig med en behaglig värme.

Det stilfullt renoverade köket är en plats där du kan njuta av att laga mat och bjuda in till festliga tillställningar. Den moderna och delvis öppna planlösningen skapar en känsla av att köket smälter samman med det generösa vardagsrummet, vilket ger dig möjlighet att umgås med gästerna medan du trollar fram kulinariska läckerheter. Kökets L-formade layout erbjuder gott om utrymme för förvaring och arbetsyta. De ljusgrå skåpen skapar en elegant kontrast mot det vackra ekgolvet och stänkskyddet, vilket ger en tidlös och genomtänkt atmosfär. Det maskinella uttrustiningen består av varmluftsugn, induktionshäll, inbyggd mikro, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin och kyl/frys.

Vardagsrummet är lättmöblerat och badar i naturligt ljus från två stora fönsterpartier som sträcker sig ut mot gaveln. Ett sant inbjudande utrymme som för tankarna till harmoniska stunder och trivsam samvaro med nära och kära.

Ta steget in i sovrummet, där en hotellkänsla omsluter dig med komfort och lugn. Det rymliga rummet rymmer en generös dubbelsäng och ger gott om utrymme för ytterligare sovrumsinredning. Det fina fönsterpartiet släpper in ett harmoniskt ljus som skapar en rofylld atmosfär för vila och återhämtning.

Det otroligt lyxiga badrummet har exklusiva materialval och här är varje detalj genomtänkt för att skapa en känsla av välbefinnande. Helkaklade grå väggar och ett gråmelerat klinkergolv skapar en elegant och tidlös känsla. Badrummet är fullt utrustat med en handdukstork, en badrumsspegel med infälld belysning, ett handfat med kommod för smidig förvaring, en praktisk tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare samt en regndusch i en duschhörna för en omslutande och uppfriskande duschupplevelse. Och självklart, golvvärme som ger dig en lyxig känsla av välbefinnande när du kliver ut ur duschen.

Detta är ett hem att trivas i!
Välkommen på visning!