BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma

Dukvägen 25

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • 2.325.000 kr / Såld
  • 3557
  • 1281
  • 3345
Värdera din bostad

Beskrivning

Söker du en etta som gör att göra om till en tvåa? Vill du dessutom bo i  högst upp i huset med balkong i ett soldränkt söderläge? Då har du hittat rätt!

På tredje våningen hittar du denna pärla med nyslipade parkettgolv och balkong i attraktivt söderläge. Här kan du luta dig tillbaka på balkongen och njuta av en oas av sol  från ca 10-18 sommartid.

Det förstklassiga läget högst upp  i huset ger ett mycket insynsskyddat och ljust läge med många soltimmar. Bevarade originaldetaljer i form av höga takhöjder, bevarade  fönster och bevarad stavparkett  är alla attribut som ger den rätta känslan i bostaden.

Här bor du i ett lugnt område med naturen runt knuten med närhet till bland annat Lillsjön 300 meter ifrån bostaden som erbjuder mysiga promenadstråk runt den lilla sjön. Närhet till både Brommaplans service en station ifrån och Abrahamsbergs T-bana som ligger 370 m från bostaden, härifrån tar det endast 10 minuter till Fridhemsplan som är en knutpunkt med tunnelbanans blå linje och bussar åt alla håll, till exempel Södermalm. Här finns även Västermalmsgallerian med dess utbud och service. 

RUMSBESKRIVNING:

KÖK: Köksluckor i klassiskt vitt. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys fläkt, och en spis. En diskmaskin finns installerad för att göra vardagen bekvämare. Målade väggar och klinkergolv.

Här erbjuds möjligheten till sociala tillställningar då du får plats med ett stort köksbord. Alternativt har du möjlighet att dela av det stora köket till ett sovrum då det finns två fönster i rummet. 

VARDAGSRUM: Ljust och rymligt vardagsrum med öppning mot köket som ger möjlighet till fint umgänge med vänner och familj. Högt söderläge vilket ger bostaden ett majestätiskt ljus. Stavparkett som slipats och behandlats 2023.

BALKONG: Balkongen har sin utgång från vard vardagsrummet och ger dig ett extra rum sommartid- här kan du njuta av solens strålar med inget annan än himlen ovanför dig. 

BADRUM: Målade väggar och stengolv. Handfat och WC i vitt porslin. Badkar med blandare som funkar även till handfatet. 

KLÄDKAMMARE : Inrett med stänger och hyllor.