BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 12, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 3.900.000 kr / Såld
  • 3879
  • 2100
  • 1411
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimalt planerad trerummare (möjlig 4:a) med högt gavelläge och balkong i väster!

Varmt välkomna till denna ljusa gaveltrea med insynsskyddat läge. Här erbjuds möjlighet att med små medel få till ett extra sovrum. Lägenheten är mycket ljus, har fina golv och genomgående varsamt uppdaterad. Köket är stilrent och fullt utrustat med kyl/frys, micro och ugn i bekväm arbetshöjd, spishäll, diskmaskin och fläkt. Bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter i över och underskåp. Köket har en halvöppen planlösning mot matrummet som lämpar sig ypperligt vid sociala sammanhang. Här finns även plats för stort matbord med stolar för de härliga familjemiddagarna. Luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, tv-möbel samt annan möbel om så önskas. Tack vare fönster i två väderstreck blir rummet otroligt ljust. Rymlig balkong med plats för bord, stolar och växter utan att det känns trångt. Tack vare inglasning blir balkonen som ett extra rum under varmare årstider. Här kan du njuta av kvällssolens strålar och magiska solnedgångar. 

Lägenheten har två bra sovrum med plats för både säng och förvaringsmöbel. I det större sovrummet finns en rymlig garderob med skjutdörrar. Stambytt badrum med dusch med vikbara glasväggar, wc, kommod med badrumsskåp med spegel ovan samt ett extra badrumsskåp för ytterligare förvaring. Välkomnande hall med två rymliga förråd/ Klädkammare samt ytterligare två djupa originalgarderober med överskåp som sväljer mycket. Nuvarande ägare disponerar två förråd, ett vindsförråd och en matkällare.

Föreningen har en välkött fastighet med de stora renoveringarna bakom sig. Det finns fortfarande 5 st hyresrätter kvar som utgör en dold tillgång. Barnvänligt område med fina innergårdar med bla grillmöjligheter. Nära till Årsta torg med butiker och restauranger och friluftliv i Årstaskogen. Snabba kommunikationer till innerstan, Liljeholmen, Gullmarsplan och Årstaberg. 

- Möjlig 4:a
- Ljus gavellägenhet
- Inglasad balkong i västerläge
- Kvadratsmart boende
- Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd och en matkällare
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Linde/Valla Torg tvärbanestation ett stenkast bort
- Årstabergs pendeltågsstation ca.10 min från lägenheten
- Direkt bussförbindelse (nr 164) till Södermalm
- Buss 144 till Gullmarsplan och Älvsjö
- Nya Västendaparken 
- Årsta torg med bibliotek, Folkets hus, bio, gym, caféer, affärer, teater och restauranger inom bekvämt gångavstånd.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.