BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Trollesundsvägen 26B, våning 4 av 4!

  • 2 rum och kök
  • 61.5 kvm
  • 2.250.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Möjlig 3 rok - Högst upp - Insynsfritt - Välskött förening med låg belåning.
Söker du lugn och ro mitt i pulserande Bandhagen? Denna charmiga tvåa är det perfekta hemmet för dig som vill njuta av stadsnära bekvämligheter samtidigt som du kan koppla av i ett fridfullt område i en välskött förening. Det går också att göra om bostaden till en välplanerad 3 rummare. Välkommen Hem!

HSB Brf Muraren
 är en äkta bostadsrättsförening med välskött ekonomi. Föreningen har totalt 102 bostadslägenheter varav 6 radhuslänger med 30 lägenheter. Föreningen har därmed sammanlagt 102 lägenheter. Föreningen anses vara bland de bästa i området.

Och så läget! Här bor ni nära allt. Bandhagen har ett rikligt utbud med service och kommunikationer (Bandhagens Centrum med T-bana mm.) även fina naturområden i Bandängen där det finns parklek, grillplats, smådjur och boulebana. För den mer friluftsintresserade så finns naturområdet Majroskogen på promenadavstånd.

Varmt välkommen till Trollesundsvägen 26B, våning 4 av 4!
- Bland de bästa föreningarna i området (A), med en låg belåningsgrad på ca 5 869 kr/kvm.
- Föreningen tillämpar frivilligt kapitaltillskott. Det innebär att medlem kan gå in med tillskott av pengar till föreningen och sänka sin egen månadsavgift (se bifogad dokument under fakta samt under förenings info).
- Möjlig 3 rok! Tack vare den optimala planlösningen finns det möjlighet att göra om lägenheten till 3 rum och kök.
- Högst upp, våning 4 av 4 (En stor hiss finns).
- Byggår 1993.
- Stort kök med matplats.
- Källarförråd ingår i bostaden.
- Ett stenkast från Bandhagens Centrum och tunnelbanan!
- Välplanerad planlösning.
- Lägenheten är belägen nära Bandängen. 
- Lättmöblerade rum.
- Bra ljusinsläpp från två väderstreck.
- Balkong i bästa solläge (söderläge).
- Rikligt med förvaringsutrymmen.
- Praktiskt och stort badrum med tvättpelare.
- Föreningens samfällighet förvaltar 2 garagebyggnader där en p-plats kan hyras för 650 kr/månad, alternativt 800 kr/månad för en elplats (för sistnämnda tillkommer kostnad för abonnemang och elförbrukning). Det finns även gratis 7-dygnsparkering på samtliga huvudgator i området.
- Gemensamma utrymmen: cykel-/ barnvagnsförråd, tvättstuga, gemensamhetsslokal, övernattningslägenhet och bastu.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker.  På 4-H gården i Bandängen, som bokstavligen ligger ett stenkast bort. Där finns djur, lekparker med grillmöjligheter, utegym, plaskdamm mm.
- Goda kommunikationer, Bandhagens T-bana (550m), tar dig med gröna linjen till Stockholms C på endast 17 min och två busslinjer, 173 och 161, tar dig till Älvsjö station på 10 min.
- Närhet till Bandhagens C (ca 10meter), här finns en fräsch matbutik (ICA Nära), Livs, ATG, sushi, Kebab, Pizza, gatukök, husmanskost, populära Café Chateau, apotek, skräddare/ kemtvätt och hunddagis mm.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda avhängningsmöjligheter via kapphylla och garderober. Klinkergolv anslutet till parkettgolv.

Sovrum  – Rofyllt och ljust
Här finns ett stort fönster som ger optimalt ljus. Rummet är stort och lättmöblerat med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna mm. Här finns även goda förvaringsmöjligheter via garderober.

Vardagsrum – Luftigt och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karakteriseras av ett fönsterparti och som ger ett härligt ljusinsläpp och en trevlig utsikt över grannskapet. Det finns gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Här kommer man även ut till lägenhetens balkong.

Kök/ Matplats – Renoverat och stort
Ett vackert välbevarat kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring och praktiska arbetsytor i rostfritt ståk. Köksutrustningen består av fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, micro, induktionshäll och spisfläkt. Köket har en trevlig matplats för ca 4-6 personer.

Badrum & WC – Stort och tvättpelare
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt badrum med helkaklade väggar.  Badrumsutrustningen består av badkar, wc, vattenburet element/handdukstork, handfat och spegelskåp.

Solig balkong – Sydost läge med fri utsikt 
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen, som har sol från tidig eftermiddag, finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av växtligheten och det fina vädret. 

Övrigt – Optimalt med förvaring
Ett stort förråd i källaren, ca 4-6 kvm.