BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Huddinge

Förrådsvägen 42, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 2.230.000 kr / Såld
  • 1846
  • 754
  • 1711
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Tvåa om 50 kvm högst upp i huset med balkong mot innergård
Välkomna till denna toppfräscha och moderna tvåa med balkong i hjärtat av Huddinge. Med en synnerligen attraktiv och centralt belägen adress ett stenkast från centrum och kommunikationer hittar du denna underbart trevliga och ljusa bostad med såväl fräscha som tilltalande ytskikt, smakfulla detaljer och bra planlösning. Då lägenheten endast är något år gammal är allt i perfekt skick. Stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum i ljusa kulörer. Här ges man möjlighet att flytta in i ett modernt boende med ett fantastiskt läge.

- Högst upp i huset
- Hiss
- Öppen planlösning
- Balkong i högt läge
- Bara att flytta in
- Centralt belägen

Rumsbeskrivning
Välkommen till denna charmiga tvåa på 50 kvm, perfekt belägen högst upp i huset med en rymlig balkong som bjuder på en avkopplande utsikt mot innergården. Den första saken som möter dig är den välkomnande hallen som erbjuder gott om förvaring och plats för avhängning av ytterkläder. Här finns en praktiskt designade garderober som hjälper dig hålla ordning på dina kläder och tillbehör, samtidigt som den öppnar upp för en luftig och organiserad atmosfär.

Stegen leder dig vidare till huvudattraktionen – vardagsrummet och köket i öppen planlösning som bidrar till social samvaro. Här erbjuds en ljus och inbjudande atmosfär som ger dig möjlighet att skapa olika sällskapsutrymmen. Köket är modernt utrustat med alla nödvändiga apparater och generöst med förvaringsutrymme. Den sociala ytan bjuder in till matlagning och samtidigt umgänge med gäster.

En av höjdpunkterna i denna bostad är den rymliga balkongen som sträcker sig ut från sovrummet. Med sin vy över innergården blir detta en plats där du kan njuta av frisk luft och avkoppling under soliga dagar eller stjärnklara nätter. Här har du möjlighet att odla växter, skapa en mysig loungemiljö eller en plats för utomhusmiddagar.

I anslutning till vardagsrummet finner du det rymliga sovrummet. Här finns gott om plats för en bekväm dubbelsäng och du har flera garderober. Den genomtänkta planlösningen gör att sovrummet blir en fridfull oas för avkoppling och vila.

Badrummet är en pärla i denna bostad med sina helkaklade väggar och stilfulla klinkergolv. Här finner du alla bekvämligheter du behöver – en modern tvättmaskin, en rymlig dusch, förvaringsmöjligheter och en välutformad wc. Det är en plats där du kan ta hand om dina dagliga rutiner i en avkopplande miljö.

Sammanfattningsvis erbjuder denna tvåa på 50 kvm en kombination av modern elegans och funktionell design. Med sin välkomnande hall, rymliga balkong och praktiska förvaringslösningar blir detta ditt perfekta hem att trivas i. Här kan du njuta av en harmonisk livsstil och bekvämligheten av modern boende.