BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 111

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • 2.570.000 kr / Såld
  • 1452
  • 1119
  • 1893
Värdera din bostad

Beskrivning

Klockren tvåa med balkong i sydväst!
Här bor du i en lägenhet med väldisponerade ytor och stor inglasad balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten är belägen helt utan insyn vid foten av Årstaskogen. Området är mycket rogivande och lummigt trots sitt centrala läge mitt i hjärtat av Årsta. Trevlig förening med bastu, relaxrum, övernattningsrum samt gym.

Rumsbeskrivning
När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Här finns plats för att hänga av sig i direkt anslutning till entrén. Från entrén når du lägenhetens stora klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Här finns även möjlighet till det lilla hemmakontoret. Lägenheten har genomgående vita väggar och vackra oljade trägolv. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord utan att det känns trångt. Från vardagsrummet nås inglasad och rymlig balkong med uttag för infravärme, belägen mot grönska och granne med Årstaskogen. Balkongen förlänger årets alla årstider och här finns plats för bord, stolar och växter. Kök med gott om plats för förvaring. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med tillhörande ugn och diskho. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Rymligt och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering så som sängbord. Fräscht, rymligt och stambytt badrum från 2004. Utrustat med badkar, wc, kommod med tillhörande badrumsskåp och golvvärme. 

 

- Sällan till salu
- Gavelläge
- Gott skick
- Välskött förening
- Hiss
- Inglasad och rymlig balkong med uttag för infravärme
- Gym, bastu, tvättstuga och övernattningslägenhet i föreningen
- Årstaviken som närmsta granne

Allmänt om föreningen
Stabil och välskött förening med ordning och reda på finanserna. Belägen endast ett stenkast från Årstaskogen, Årstaviken och Årsta torg. I föreningen finns gym, cykelrum, bastu och barnvagnsrum. Utöver detta finns en gemensamhetslokal mellan Sköntorpsvägen 111 och 115. Lokalen har ett fullt utrustat kök, allrum med plats för 25 sittande gäster samt en toalett. I anslutning till lokalen finns två gästsängar för de som har övernattande gäster. Det finns även en mysig uteplats med trädgårdsmöbler och grill som är till för föreningens medlemmar.

Varmt välkomna på visning!