BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Hasselquistvägen 25

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 2.900.000 kr / Såld
  • 315
  • 3433
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska bostad i natursköna Hammarbyhöjden, här erbjuds en unik möjlighet att förvärva en underbar lägenhet med en yta om 40 kvm fördelat på två rum och separat kök. Lägenheten ligger i en fridfull och trivsam miljö med närhet till grönområden och goda kommunikationer i lågt belånad förening!

Lägenheten erbjuder ett härligt öppet och luftigt utrymme, tack vare det höga taket och de ljusa samt fräscha ytskikten. Här får du verkligen en bra känsla när du kliver in genom dörren. Den genomtänkta planlösningen ger möjlighet till plats för önskat möblemang där man kan bjuda in till sociala sammankomster. Njut av soliga dagar och härliga kvällar på den inbjudande balkongen. Här har du solen från ca 10 ända fram till ca 20:30, perfekt för avkoppling, odling av växter eller trevliga middagar med vänner och familj. Köket är nyligen uppfräschat och diskmaskin är installerad.

Föreningen som lägenheten tillhör är välskött och har en stabil ekonomi. Här finns inga oroande överraskningar utan du kan känna dig trygg i ditt boende. Dessutom erbjuder föreningen gemensamma utrymmen och eventuella trivsamma aktiviteter för de boende.

Hör av dig för visning!