BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Slätbaksvägen 38, 1 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • 2.480.000 kr / Såld
  • 3535
  • 1635
  • 4406
Värdera din bostad

Beskrivning

Årstapärla med mysigt läge 10 min från City!
Med ett lugnt och lummigt läge är nu denna optimalt planerade 1,5:a till salu. Lägenheten går med enkelhet att göra om till 2:a (se alternativ planlösning). Här bor du i en gedigen och välskött bostadsrättsförening endast ett stenkast från både Årsta torg och Gullmarsplan. En suveränt disponerad bostad med fina ytskikt, originalgolv, fantastiskt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier och balkong i soligt söderläge.

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning och i direkt anslutning finns två rymliga originalgarderober med överskåp som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med gott om plats för soffa och matsalsbord samt annan möbel om så önskas. I rummet finns en praktisk sovalkov som med enkelhet går att göra om till ett sovrum. Fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter i skåp. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. Stambytt och kaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med badkar, kommod med tillhörande spegelskåp, wc och vädringsfönster. Genomgående fräscha ytskikt i lägenheten med ljust målade väggar och tak samt charmigt originalgolv i hall, vardagsrum och sovalkov. Praktiskt med klinkers i köket. Till lägenheten hör ett rymligt förråd och en matkällare. 

 

- Alternativ 2:a (se planritning)
- Populär adress
- Fritt läge och solig balkong 
- Optimalt planerad
- Stabil Brf 
- 2,70 m i takhöjd
- Stort fönsterparti
- Härligt ljusinflöde
- Bra förvaring
- Närhet till Årsta torg, Liljeholmen och Gullmarsplan
- Ett förråd och en matkällare tillhör lägenheten

Balkong i söderläge med lummig omgivning - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö!
Denna bostad erbjuder en rymlig och insynsskyddad balkong i härligt söderläge. Här erbjuds sol hela dagen. Belägen med ett lugnt och lummigt läge. Missa inte möjligheten, välkommen på visning!

Varmt välkommen på visning!