BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Svedmyra

Jönåkersvägen 2B

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld
  • 1827
  • 1542
  • 2915
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen hem till en av de bästa tvåorna i Svedmyra med en balkong i västläge i en modern fastighet byggd 2006 med hiss! Fördelarna med detta hem är många och några är värda att slå ett extra slag för! Den mysiga balkongen med eftermiddags- och kvällssol är svår att slå och här finns goda möjligheter att umgås med familj och vänner under ljumma sommardagar och kvällar. Perfekt kök för den som älskar att laga mat! Här bjuds det på goda arbetsytor, modern utrustning samt god förvaring. Fräscht och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Stort vardagsrum med sociala ytor med en öppen planlösning mot köket. Rofyllt och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och kontorshörna samt bra förvaring med flera garderober. Hela lägenheten präglas av fina ytskikt som målades om 2023 samt ett vackert trägolv. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten med en rymlig klädkammare samt ett tillhörande källarförråd.

Brf Sockenstämman är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningen består av 1 lokal samt 83 lägenheter varav 6 är hyresrätter vilket utgör en god dold tillgång för föreningen då varje försäljning inbringar pengar till föreningens kassa. Fastigheterna består av 3 flerbostadshus varav två av husen är uppförda 1950 och den tredje byggnaden uppfördes 2006. Inom föreningen finns flera trevliga gemensamhetsytor som t.ex. föreningslokal avsedd för möten, fester och övernattning, 33 parkeringsplatser för 400kr/mån, grillplats, tvättstugor samt cykelrum och barnvagnsrum. I fastigheten är fiber indraget och det finns ett gruppavtal inom föreningen där man endast betalar 89 kr/mån för 1 000/1 000 Mbit/s.

Bostadsläget är svårslaget! Här bor du lugnt, grönt och insynsskyddat med närhet till både Svedmyraskogen och artrika Majroskogen. Promenadvägar och löpstigar kan varieras i det oändliga. I närområdet finns både närlivs och restauranger, och du bor heller inte långt från stora Ica Bea som är mycket mer än en vanlig matbutik. Här bor man även  höjden, en kort promenad från T-bana Svedmyra och Tallkrogen som tar dig till Stockholm Central på circa 15 minuter.

Varmt välkommen på öppen visning!