BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rörviksbacken 11 1tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • 4.270.000 kr / Såld
  • 5466
  • 486
  • 8530
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en riktigt modern lägenhet från 2022 med en fantastisk balkong på 18 kvm. Eleganta fina färgval och en trivsam öppen social planlösning bland mycket annat. 

- balkong om 18 kvm
- exklusiva materialval
- gavellägenhet
- stora fönsterpartier
- förråd som tillhör lägenheten

*****
Vardagsrum
Ett mycket trivsamt ljust vardagsrum med en öppen planlösning mot kök. Verkligen generösa fönster så ljus och harmoni kan suveränt samspela. Plats finns alltså för större sällskap om så önskas. 

*****
Kök
Ett välplanerat Vedum-kök är utan tvekan bostadens hjärta. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Maskinellt utrustat med dubbla kombinerade kyl/frys, mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt.

*****
Balkong
Suverän balkong på hela 18 kvm, gott om plats för grönskande odlingar, lounge, matbord, bara njuta av detta generösa extra rum som kompletterar lägenheten på ett ypperligt sätt. 

*****
Badrum
Från hallen nås lägenhetens rymliga badrum. Kaklade gråa väggar och klinkergolv. Utrustat med wc, badkar med tillhörande duschväggar i glas, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk för tvättbestyren samt förvaring i väggskåp, handfat. 

*****
Sovrum 1 & 2
Bostaden erbjuder två sovrum med gott om plats för dubbelsäng i ena. Det andra sovrummet kan enkelt nyttjas som kontor eller barnrum. Genomgående mattlackad och vitlaserad 3-stavs ekparkett i hela lägenheten. Bra förvaring i båda med garderobsvägg i det ena, och platsbyggd garderob i det stora. 

*****
Hall
Välkomnande och ljus hall med en rymlig garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Ljusa väggar och modernt ljust parkettgolv som löper enhetligt genom hela lägenheten.