BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Birkastan

Birkagatan 16C, 4tr

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • 3.400.000 kr / Såld
  • 481
  • 10140
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av eftertraktade Birkastan. Denna ljusa och trivsamma 1:a högst upp i huset är en sällsynt pärla som nu är tillgänglig för dig som söker det perfekta boendet. Med en solig balkong i västerläge och en oslagbar utsikt över området, har du alla förutsättningar för att njuta av solnedgångar och avkopplande stunder.

Denna ljusa och välskötta bostad välkomnar dig med en varm och hemtrevlig känsla. Det genomgående planlösningen ger en känsla av rymd och gör det enkelt att inreda på ett personligt sätt. Stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus som ger en behaglig atmosfär i hela lägenheten. I lägenheten finns alla bekvämligheter så som diskmaskin och även förberett för tvättmaskin i badrummet. Väl påväg ut finns en modern hiss som tar dig direkt från våningsplanet ner till garaget eller ut på innergården.

Birkastan är känt för sitt pulserande stadsliv, trendiga butiker, mysiga kaféer och grönskande parker. Här finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll, från lokala marknader till internationella restauranger. Kollektivtrafik och cykelvägar gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Det här är chansen att bo på ett av Birkastans mest attraktiva lägen. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!