BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 18B, pl 2

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • 4.100.000 kr / Såld
  • 2730
  • 1633
  • 7157
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna bekväma och välskötta tvåa med balkong i attraktiva Hammarby Sjöstad. Här erbjuds en praktiskt utformad bostad med genomtänkta detaljer för en bekväm vardag.

Lägenheten har en förtjusande balkong som inbjuder till lugn och avkoppling. Balkongen är lätt möblerad och bjuder på soliga stunder i en fridfull atmosfär.

Det soliga takterrassen, högst upp i huset, är en extra bonus där solen följer dig genom dagen. Perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller avslappnande kvällar med vänner och familj.

Badrummet är funktionellt utformat med dusch, handfat, och en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Handfatet med kommod ger en praktisk och organiserad plats för dina toalettartiklar.

Köket är välutrustat och har allt du behöver för kulinariska äventyr. Här finner du bekvämligheter som diskmaskin, kyl/frys, fläkt, induktionsspis, ugn och mikrovågsugn. En plats där matlagningen blir både enkelt och inspirerande.

Sovrummet erbjuder en fridfull reträtt med gott om utrymme för en dubbelsäng. Inbyggda garderober bidrar till att hålla ordning och ger gott om förvaring för dina kläder och personliga tillhörigheter.

Hallens garderober ger extra utrymme och hjälper till att hålla din bostad välorganiserad. Ett tillhörande källarförråd ger dig ytterligare förvaringsutrymme.

Garage i huset i dagsläget finns det ledig plats, nås via hiss. Även cykelförråd och barnvagnsförråd i huset.

Välkommen till ett hem där praktisk design möter vardaglig komfort. Här finner du funktionella detaljer som förenklar din vardag, allt i en avkopplande och trivsam omgivning.