BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telegrafberget

Edelcrantz väg 41

  • 5 rum och kök
  • 137 kvm
  • Såld
  • 4572
  • 987
  • 15338
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Edelcrantz väg 41 – en exklusiv pärla med utsikt över Stockholms inlopp. Detta imponerande radhus i tre våningar om 137 kvadratmeter kombinerar modern elegans med spektakulär utsikt och en smart planlösning som passar alla familjers behov. Bostaden är fördelad på 101,4kvm boarea som innefattar hela entréplanet och sovrummen på mellersta och nedersta plan. Badrummen består av resterande 35,6kvm biarea.

Elegans med panoramautsikt
Stig in i detta vackra radhus och låt dig svepas med av dess sofistikerade atmosfär. På det övre entréplanet möts du av ett modernt, stilrent och rymligt kök i vinkel. Här kan du uppleva glädjen av att laga och umgås medan solnedgången över Stockholms inlopp gästspelar genom fönstren. Vardagsrummet och matplatsen bredvid har en helinglasad front mot vattnet och naturen, och med ett enkelt steg når du den rymliga balkongen. Här kan du njuta av lugn och ro medan du skådar den hisnande utsikten som aldrig upphör att imponera.

Lyx och bekvämlighet
På det mellersta planet finner du den ultimata reträtten - ett stort master bedroom med egen klädkammare. Här kan du förvara din garderob med lekande lätthet och förbereda dig för dagen utan stress. Det moderna en-suite badrummet är en oas av lyx, utrustad med inte mindre än två duschar och ett lockande badkar. Dessutom finns här en tvättstuga, en praktisk detalj som gör vardagen smidigare.

Perfekt för familjen
Nedre planet är designat med familjen i åtanke. Ett allrum som är stort nog att omvandla till ett TV-rum eller lekrum ger barnen utrymme att växa och skapa minnen. Två bekväma sovrum erbjuder sina egna små reträtter, med gott om plats för studier och lek. Ett förrådsutrymme under trappan ger smart förvaring, och det andra fullskaliga badrummet med två duschar och ett badkar möjliggör enkel morgonrusning eller avkopplande kvällsbad.

En plats att kalla hemma
Edelcrantz väg 41 är inte bara ett hus, det är en möjlighet att omfamna livets finaste stunder. Här förenas komfort med design, och panoramautsikten blir en ständig påminnelse om de sköna sidorna av livet. Med närhet till natur och samtidigt enkel tillgång till stadens puls, är detta radhus ett perfekt hem för den moderna familjen som inte vill kompromissa med kvalitet och stil.

Välkommen till en framtid av komfort, skönhet och njutning på Edelcrantz väg 41!