BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sörskogen - Huddinge

Taggsvampsvägen 22

  • 5 rum och kök
  • 149 kvm
  • 4.695.000 kr / Såld
  • 7809
  • 3450
  • 1672
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen till salu! 
Barnfamiljens dröm! 
Välkommen till ett stort rymligt radhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Detta radhus ligger dessutom på en återvändsgata så det är minimalt med trafik. Huset har en totalyta om hela 175 kvm, 149 kvm boarea och 26 kvm biarea fördelat på två plan plus souterrängplan, 5 rum och kök. Det är en P-plats på tomten och en P-plats i garagelänga.
Sörskogen består av 270 radhus uppe på en höjd fördelat på tre gator där samtliga gator har en ”egen” lekplats. Det är lagom avstånd till områdets tre lekplatser samt förskolan som också ligger i området. Det är också bekvämt gångavstånd till närmaste grundskola. Bussens ändhållplats är i området och det är bara ett par minuters promenad från huset till natursköna Orlångens naturreservat.

Entréplan
När ni kliver in i huset möts ni först av den ljusa rymliga hallen med halvöppen planlösning till det trevliga köket. I hallen är det bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor och i köket är det bra arbetsytor, modern maskinell utrustning. Matplatsen är stor nog för ca 7 – 8 personer. Innanför köket ligger den praktiska tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och tvättho samt varmvattenberedare. Då tvättstugan ligger i precis anslutning till köket har nuvarande ägare placerat frysen här också. Går ni sedan längre in i huset och passerar trapprummet på väg till det stora ljusa vardagsrummet så finner ni en snyggt renoverad, delvis kaklad gästtoalett. I det ljusa rymliga vardagsrummet ligger en snygg ekparkett på golvet. Från vardagsrummet kliver ni ut på en stor härlig balkong.

Övre plan
Går ni upp en trappa från entréplanet så finner ni ett stort master bedroom. På övre plan finns också ytterligare två bra sovrum samt ett ljust trevligt badrum. Utrustningen i badrummet består av wc, handfat med kommod, separat dusch och badkar. Här finns också ett praktiskt öppningsbart takfönster. I trapprummet finns det flertalet garderober för bra förvaring.

Souterrängplan
Går man sedan längst ner i huset så finns där ett större rum om ca 20 kvm som nu är delat på två rum, ett sovrum för den kanske lite äldre junioren som uppskattar att var lite för sig själv eller kanske en gillestuga och ett genomgångsrum som passar utmärkt till arbetsrum där man också finner utgången till den stora altanen.
Den stora altanen byggdes 2011 och ligger hela vägen mellan husvägg och tomtgräns. Taket över delar av altanen gör att man gärna sitter här på kvällarna under en mysig filt, lite tända ljus och en varm kopp även om det skulle regna lite.
På souterrängplan finns också en praktisk toalett med wc och handfat. På souterrängplan finns dessutom två bra förråd, ett större och ett mindre förråd samt ett litet praktiskt trappförråd. Det större förrådet är avdelat till ett större rum som den nuvarande ägaren använder till ungdomsrum, spelrum eller …. Ja, det är bara fantasin som begränsar. Den mindre delen av förrådet använder den nuvarande ägaren till, just ett förråd. Det mindre förrådet är omgjort till bastu med duschkabin vilket går utmärkt då det finns tillgång till både varmt och kallt vatten samt golvbrunn.

Tomt
På tomtens gatsida finns det en bra parkeringsplats.
På tomtens gatsida finns också ett förråd som lämpas sig utmärk till vinterdäck, cyklar, leksaker mm.
Trädgårdssidan precis utanför tomten är lugn, med fin grönska och avskildhet. Stor gräsyta för barnen att leka på, där det har spelats mycket kubb med grannarna, inget spring/genomfart från förbipasserande.

Övrigt
Fiber och Tele2:s grundutbud ingår i samfällighetsavgiften.
Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfällighetens regi som man kan hyra för t.ex. barnkalas.
Då området ligger på en höjd och är lätt kuperat finns det bra med pulkabackar i området för barn i alla åldrar.

Detta superfina radhus måste ni uppleva på plats!