BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Fyrvaktarkroken 66, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 4.940.000 kr / Såld
  • 577
  • 4345
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ditt framtida hem i Blåsut – en rymlig och ljus 3-rumslägenhet som solen älskar! Denna pärla erbjuder inte bara en fantastisk morgonsol som lyser upp varje dag, utan också potentialen att skapa en öppen planlösning för den som önskar. Detta är verkligen en unik möjlighet som du inte vill missa!

Detta hem har allt: rymliga rum, stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och en atmosfär som får dig att känna dig hemma direkt. Njut av varje morgon med solstrålarna som smyger in och ger dig den perfekta starten på dagen. Den genomtänkta planlösningen skapar en harmonisk balans mellan privatliv och gemenskap. Är du en fan av öppna planlösningar så går denna enkelt att göra om genom att ta ner väggen som står mellan det mysiga köket och det rymliga vardagsrummet. Med ett smidigt och kreativt ingrepp kan du enkelt öppna upp utrymmet och skapa en modern, luftig och social miljö som passar perfekt för såväl vardagliga aktiviteter som underhållning.

I denna förening får du inte bara ett hem, du blir en del av en välskött gemenskap. Med stadiga inkomster från lokalerna och garaget skapas en stabil grund för god ekonomi och bra framtidsutsikter. Här finns det utrymme för att leva livet och trivas, samtidigt som du investerar i din framtid.

Varmt välkommen på visning!