BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Järnlundsvägen 11, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

50-tals pärla intill populära Storängsparken!
Detta är en lägenhet för dig som söker en väldisponerad bostad med praktisk och genomtänkt förvaring. Snyggt kök med goda arbetsytor och ett renoverat badrum. Bevarade originaldetaljer i form av Årstaparkett på golv och fönsterbrädor i sten.  Vardagsrum med möblerbart burspråk och balkong i soligt läge är några av de saker som kännetecknar denna bostad. 

Rumsbeskrivning
Väl inne i bostaden möts du av en ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom en rymlig garderob för ytterligare förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. Lättmöblerat vardagsrum med bevarat originalgolv. Här finns gott om plats för extra matgrupp, soffa, tv-möbel och övrig möblering så som fåtölj eller arbetshörna. Här möts ni bland annat av generös takhöjd och naturligt ljusinsläpp från stort fönsterparti samt charmigt burspråk. Från rummet nås den trevliga balkongen med plats för bord, stolar och växter. Här kan du njuta av solen strålar. 

Modernt kök med ljusa köksluckor med praktiska förvaringsmöjligheter och väl tilltagna arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn med tillhörande spishäll, fläkt och diskmaskin. Här finns gott om plats för matplats för 4-6 personer intill fönster. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och övrig förvaringsmöbel utan att det känns trångt. Stor garderob med skjutdörrar. Helkaklat badrum med dusch med glasvägg, wc, kommod med tillhörande spegel och praktiskt med vädringsfönster. 

- Balkong i soligt läge
- Generös takhöjd
- Optimalt planerad
- Insynsskyddad
- Snyggt kök med goda förvaringsmöjligheter 
- Bevarad Årstaparkett i vardagsrum
- Renoverat badrum
- Förening med låg belåning
- Attraktivt område och adress
- Intill mysiga Storängsparken
- Kort promenad till Årstabergs kommunikationer

Brf Staertesjoen
Bostadsrättsföreningen Staertesjoen är en stabil förening som bildades år 2000. Året därpå köpte föreningen sin fastighet kv Immeln1 i västra Årsta. Idag är 81 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 9 st är hyresrätter. Därutöver hyr föreningen ut 3 st kommersiella lokaler och ett antal mindre förrådslokaler, samt 10 st garage. Det finns dessutom 40 st P-platser.

Missa inte denna bostad - Anmäl ditt intresse redan idag!