BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla Kanalgata 91

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • 6.925.000 kr / Såld
  • 704
  • 3963
Värdera din bostad

Beskrivning

Sjöidyll i Hammarby Sjöstad - En drömlik 3a med stor balkong och sjöutsikt!  

Nu har du chansen att bo i en av Stockholms mest natursköna områden, Hammarby Sjöstad. Denna underbara 3a med en sjöutsikt är en bostad utöver det vanliga. Här får du det bästa av två världar - stadspuls och närhet till naturen.

Denna ljusa och rymliga 3a har en halvöppen planlösning som skapar en känsla av rymd och luft. Lägenheten är genomgående och full av naturligt ljus som flödar in genom de stora fönstren. De två sovrummen är generösa till storlek och ger gott om plats för dina möbler och personliga prylar. Det moderna och välutrustade köket är en dröm för den som älskar matlagning. Här finner du rostfria vitvaror, kvartsbänkskivor och gott om arbetsyta. Med sjöutsikten som bakgrund blir varje måltid en speciell upplevelse. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet och bjuder på en avkopplande atmosfär med fantastisk utsikt över Hammarby Sjö. Här kan du njuta av sol under dygnets alla timmar. Det stilrena badrummet har en dusch och är smakfullt inrett med högkvalitativa material. På den generösa balkongen kan du njuta av din morgonkaffe medan du beundrar soluppgången. Det är också den perfekta platsen för att bjuda in vänner och familj på sommarkvällar.

Låt den här bostaden bli din egen oas i Hammarby Sjöstad. Här kan du kombinera stadslivets bekvämligheter med naturens skönhet. Välkommen till ditt drömhem!