BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Gesundaplan 57

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 3.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

 

Välplanerad 2:a med en underbar balkong i västerläge. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök. Separat sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Härifrån tar du dig ut till lägenhetens balkong med ett svårslagen solläge från hela eftermiddagen fram till solnedgång med grönskande omgivning utan insyn. Helkaklat och fräscht badrum med dusch och badkar, wc samt handfat. Uppvärmd handdukstork med vattenvärme. Som pricken över i:et finns här en öppen spis med enorm mysfaktor. Vardagsrummet är ljust och öppet med ett härligt ljusinsläpp. Den öppna spisen skänker en enorm mysfaktor till lägenheten. Här får du plats med soffgrupp samt matplats för ett större sällskap. Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat med mycket generös förvaring och smarta arbetsytor. Ett modernt kök med smakfull inredning, charmiga detaljer och vitvaror av hög kvalitet. Fullt utrustat med kyl/frys, ugn med fläkt och induktionsspis samt diskmaskin. I köket finns även matplats för ett större matbord. En charmig touch av fransk bistro i ett kök där du mer än gärna tillbringar din tid.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som tidstypisk stavparkett, furugolv i original samt högt i tak och fina fönsterbrädor i marmor. Den öppna spisen har även en charmig spiselhylla i marmor.

Brf Gesundaplan är en mycket stabil och välskött förening med 11 lägenheter. Ekonomin är mycket god och man förfogar över en väl rustad fastighet. Tvättstuga i källarplan tillsammans med en trevlig baksida med grillplats. Alla lägenheterna har förråd samt gemensamt utrymme till barnvagnar och cyklar. Dessutom finns det tre garageplatser att tillgå.

- Härlig grönska utanför balkongen
- Stabil och välskött förening
- Öppen spis
- Möjlig trea
- Balkong i västerläge utan insyn
- Charmiga originaldetaljer
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Dubbla förråd
- Lugnt område
- Grönskande omgivning

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne. Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett område med endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Var god kontakta mäklaren för mer information.