BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sicklaön - Ekängen

Värmdövägen 240

  • 3 rum och kök
  • 75.7 kvm
  • 4.175.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta unika hem med en charmig villakänsla, egen parkering, en härlig söderbalkong och spännande potential på vinden! Här kan du njuta av en öppen spis, burspråk med generöst ljusinsläpp och tillgång till en carport. Den grönskande gemensamma trädgården med grillplats gör detta till ett perfekt hem för dig som vill kombinera stadsnära liv med natur och bekvämligheter.

Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger en rymlig och ljus miljö. Burspråket och de stora fönstren bjuder in dagsljuset från flera håll och skapar en trivsam atmosfär. Den inbjudande öppna spisen höjer mysfaktorn extra. Köket har stilrena köksluckor och vitt kakel ovanför bänkskivan. Maskinparken inkluderar en induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn, samt kyl och frys i fullhöjd. Det finns även plats för en mikrovågsugn ovanför ugnen. Från vardagsrummet har du utgång till den generösa söderlägesbalkongen med fantastisk utsikt över området och mot Nackareservatet. På våren och sommaren blir balkongen en underbar plats att koppla av och njuta av solen. Sovrummen erbjuder gott om plats och förvaring. Det första sovrummet har en praktisk garderobsvägg med fyra garderober. Det andra sovrummet har två garderober för extra förvaring. Badrummet är stilrent med helkaklade väggar och ett klinkergolv med golvvärme. Här finns en rymlig dusch med glasdörr, wc, handfat på kommod, väggspegel, förvaringsskåp och en praktisk handdukstork. Tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare från 2017.

Denna bostad erbjuder gott om förvaringsutrymme med garderober i lägenheten samt ett uteförråd och ett källarförråd. I det gemensamma utrymmet i källaren finns möjlighet att förvara cyklar, sportutrustning och balkongmöbler under vintertid. Vinden med den stora ytan som går att fysiskt nyttja på olika vis. Utveckla vinden för konstruktion, vilket ger möjlighet till två ytterligare små rum. 

Här bor du nära allt – bra kommunikationer, natur, och nära till sjöar. Området är vackert beläget nära Skurusundet och den charmiga villaidyllen i Saltsjö-Duvnäs. Havet och skogen finns på nära håll, och du är ändå bara 15-20 minuter från stadens puls. I området finns badsjöar, fina promenadstigar, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenader, seglarskola och mysiga caféer och restauranger. Service och butiker finns i Ektorps centrum, samt Nacka sjukhus inom bekvämt avstånd. Förskolor och skolor finns också i närheten. Bra bussförbindelser tar dig snabbt till Slussen och vidare ut till skärgården.

Notera att detta är en mindre förening, kontakta Anas Taba för mer information.