BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda varvsväg 10C, HÖGST UPP!

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • 4.950.000 kr / Såld
  • 692
  • 8513
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna underbara lägenhet ligger högt upp med en panoramautsikt som tar andan ur dig. Från ditt fönster och balkong har du en oförglömlig vy över Stockholms inlopp, med båtar som glider förbi och solnedgångar som målar himlen i en färgprakt du aldrig tidigare har skådat.

Denna lägenhet är väldisponerad med tre bra rum samt moderna ytskikt från byggåret. Här presenteras en öppen planlösning med ett fullt utrustat kök högkvalitativ maskinpark och generösa arbetsytor. Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och ger dig möjlighet att njuta av den fantastiska sjöutsikten från lägenhetens alla vråer och hörn. Sovrummen är rymliga och bekväma, och det finns gott om förvaringsutrymmen. Badrummet är modernt och stilrent med bekvämligheter som gör din vardag enklare och mer avkopplande.

Nacka är känt för sin natursköna skönhet och närhet till vattnet. Du har enkel tillgång till båtliv, badstränder och naturreservat. Samtidigt är du bara en kort resa med båt eller buss till Stockholms innerstad via kollektivtrafiken.

I närheten hittar du även mataffärer, skolor, restauranger och shoppingmöjligheter.

Denna bostad är perfekt för den som uppskattar en harmonisk livsstil med både stad och natur inom räckhåll. Välkommen!