BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Svedmyra

Tussmötevägen 120C, 8 tr

  • 4 rum och kök
  • 89 kvm
  • 6.100.000 kr / Såld
  • 5280
  • 2328
  • 3032
Värdera din bostad

Beskrivning

 

Välkommen till denna exklusiva fyra-rumslägenhet med en rymlig och solig terrass högst upp i huset! 

Redan vid första anblicken av byggnaden imponeras man av den vackert anlagda innergården, där en prunkande gräsmatta, frodiga växter, mysiga sittplatser som skapar en förtrollande atmosfär. När du kliver in i lägenheten häpnar du över de stora fönstren som släpper in ett magiskt ljus och de generösa öppna ytorna som präglar hela bostaden. Här bor du helt insynsskyddat med milsvidd utsikt över vacker grönska och charmiga villor från majoriteten av lägenhetens rum. Lägenheten är nyproducerad från bara några år tillbaka och här har man även målat om i alla rum för en varmare känsla. 

Mitt i lägenheten finner du det sociala hjärtat – vardagsrummet som smidigt ansluter till den soliga terrassen, vilket gör vardagen till en ständig fest där trångboddhet är ett minne blott. Två av sovrummen nås från vardagsrummet och är strategiskt placerade för att ge varje familjemedlem sitt eget privata utrymme, medan det tredje sovrummet ligger i anslutning till hallen. För hektiska morgnarna finns två badrum i lägenheten, vilket underlättar i en livlig morgon.

Terrassen är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder en solig oas där du kan njuta av måltider, grilla, sola och låta de små leka fritt. 

Bostaden är belägen endast en minuts promenad från Hemskogen, ett grönt område som sträcker sig mellan Stureby och Enskedefältet. Inom gångavstånd finns både Vårflodsparken och Vivstavarvsparken, vilka erbjuder omtyckta lekplatser och plaskdammar under sommarmånaderna. Vid Svedmyra hittar du fler lekplatser samt ett utegym. Inom några minuters promenadavstånd finns flera skolor, inklusive Tallkrogens skola, Enskede skola och Enskedefältets skola. Inom ett stenkast finns även ICA BEA, med generösa öppettider och ett imponerande utbud, samt tunnelbanestationen och bussar som tar dig snabbt till stadens centrum och andra delar av söderort.

Oavsett vilken livssituation du befinner dig i, erbjuder Enskede en mängd förmåner – från lekplatser till högkvalitativa restauranger!

Rumsbeskrivning

Vardagsrummet: Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med naturligt ljus som flödar in genom de stora fönstren och fyller rummet med en magisk glans. Det är här du kan skapa minnen och glädje, med plats för ditt favoritmöblemang och enkel åtkomst till den soliga terrassen. Det är verkligen hjärtat av bostaden, där trivsel och rymd går hand i hand.

Köket: Köket smälter samman med vardagsrummet och skapar en halvöppen känsla som gör att matlagning blir en social aktivitet. Här finner du moderna materialval och generösa arbetsytor med bland annat en Dekton bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll med ugn, fläkt, kyl, frys och blandare. Perfekt för de kreativa kockarna i familjen. Dessutom har du bekväm åtkomst till terrassen, vilket gör det enkelt att servera måltider utomhus.

Sovrummen: Denna bostad har tre sovrum som är strategiskt placerade för att skapa en balans mellan gemensamhet och privatliv. Två av sovrummen når du från vardagsrummet. Det tredje sovrummet ligger i anslutning till hallen och erbjuder en lugn och avkopplande oas. Alla rum har nyligen fått en fräsch målning, vilket ger en modern och välkomnande atmosfär.

Terrassen: Den soliga terrassen är en sällsynt pärla som verkligen sätter pricken över i:et på detta boende. Här kan du njuta av måltider under öppen himmel, grilla dina favoriträtter, sola i lugn och ro, och låta de små barnen leka fritt. golvet är i ett underhållsfritt träkomposit och här har man även installerat en markis för de allra varmaste sommardagarna. 

Denna bostad är inte bara ett hem, det är en plats där familj och vänner samlas för att skapa minnen och dela glädje. Den är omgiven av grönska och natursköna områden, med lekplatser och parker inom bekvämt gångavstånd. Med tunnelbanan och bussar nära till hands är du också nära stadens centrum och allt det har att erbjuda. Oavsett om du är i början av din livsresa eller befinner dig mitt i den, kommer detta hem att ge dig en unik och exklusiv livsstilsupplevelse.