BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Vinggatan 16

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna fantastiska trea på 77 kvadratmeter erbjuder allt du kan önska dig. Belägen på en trappa med imponerande utsikt från köket mot det grönskande sportfältet och från vardagsrummet mot den lugna och lummiga gården, är detta en bostad som får ditt hjärta att slå snabbare.

Steg in i ditt nya hem och upplev känslan av rymd och ljus. Här möts du av ett nyrenoverat badrum, komplett med badkar och förberett för tvättmaskin. Det är en plats där du kan slappna av och ta hand om dig själv efter en lång arbetsdag.

Det rymliga och moderna köket är hjärtat i hemmet. Här finns gott om utrymme för matlagning och sociala stunder. Ett vackert burspråk fyller rummet med ljus och skapar en trevlig atmosfär. För den som älskar att laga mat är detta köket du drömt om.

Vardagsrummet är generöst tilltaget och erbjuder plats för både en bekväm soffgrupp och en matsalsdel. Det är den perfekta platsen att bjuda in vänner och familj för trevliga middagar eller avslappnade kvällar framför TV:n.

Det stora sovrummet öppnar upp till en underbar balkong i västerläge, perfekt för morgnar med en kopp kaffe eller avkopplande kvällar med en bok. Det mindre sovrummet ligger mot den lugna gården och är en fridfull plats för god nattssömn.

Denna bostadsrättsförening är stabil och har mycket att erbjuda sina medlemmar. Här finns ett välutrustat gym för de hälso- och träningsmedvetna, en bastu för avkoppling, ett snickeri för den kreativa, samt en festlokal och övernattningsmöjligheter för dina sociala tillställningar. Dessutom finns en förskola i föreningen, vilket gör det extra bekvämt för småbarnsfamiljer.

Läget är oslagbart. Du bor nära naturen med grönskande parker och promenadstråk runt hörnet, samtidigt som du har utmärkta kommunikationer med buss och tunnelbana som tar dig vart du vill i staden på nolltid.