BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Dymlingsgränd 5

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • 3.250.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna att trivas i denna ljusa tvåa med vardagsrum och sovrum i fil ackompanjerade av stora fönsterpartier längs med hela lägenheten. 

Utanför fönstren vajar trädkronorna i takt med vinden och solstrålarna letar sig in genom de stora fönsterpartierna som utgör det absoluta blickfånget när man först kliver över tröskeln. Den öppna planlösningen ger möjlighet till ett fantastiskt ljusflöde och det moderna köket tronar upp sig med fina ljusgrå luckor, ljus stenskiva och öppna hyllor för en luftig känsla. Balkongen är extra stor och rymlig för den som vill skapa sig sin egna lilla oas. 

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och i fil med sovrummet. De fantastiska fönsterpartierna ger rummet ett otroligt ljus och solkatterna dansar med inredningen. Här finns det plats för både baluns och galej med vänner och familj.

Köket är renoverat och fantastiskt fint med sina ljusgrå luckor, bänkskiva i sten och öppna hyllor tillsammans med högskåp till vänster. Här finns det gott om plats för ett matbord modell större och kocken slipper stå själv i köket medan gästerna sippar på fördrinken i soffan eller på balkongen. Kök och vardagsrum är verkligen hemmets hjärta och här tillåts pulsen att gå ner medan ni har första parkett mot årstidernas föränderliga utseende.  

Balkongen nås från köket och är djup och stor för den som vill skapa sig sin egna oas mitt bland trädkronorna. Här har ni S/V-läge med sol större delen av dagen. Balkongen tillsammans med de stora fönstren är verkligen unikt och helt och hållet alldeles underbart.

Sovrummet får ta del av det fantastiska ljusflöde som genomsyrar hela lägenheten medan det fortfarande ligger i ena änden och därmed är avskilt från sällskapsytorna. Rummet är stort och rymmer med lätthet extra garderober eller skrivbordet för den som vill ha plats för det. Här kan livet levas och vardagens bestyr göras utan insyn. 

Hallen är luftig och bjuder in till många avsparkade skor tillsammans med tre bra garderober och plats för en framtida hatthylla. Badrummet är stort med gott om plats för såväl artiklar och inredning. Här finns tvättmaskin med förvaringshyllor ovanför.