BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Järla Sjö

Järlasjöbrinken 6

  • 3 rum och kök
  • 84.5 kvm
  • 7.995.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till det idylliska Järla Sjö, där denna unika takvåning inte bara erbjuder ett hem utan en livsstil fylld av naturskön sjömiljö och modern elegans. Med en panoramavy över Järla Sjö och dess glittrande vatten är detta inte bara en bostad, det är en inbjudan till en harmonisk tillvaro. Lägenheten, med sina generösa ytor och stilfulla detaljer, utgör epicentret i denna småstad vid vattnet.

Vardagsrummet och köket i öppen planlösning utgör lägenhetens hjärta, där den slående vyn över Järla sjön gör varje ögonblick unikt. Balkongen i bästa söderläge lockar till soliga dagar och kvällar. Köket är en estetisk och praktisk fröjd med carraramarmorskiva och köksluckor i ljus grått från Marbodal. Matplatsen i burspråket skapar en naturlig samlingsplats för 6+ personer. Två sovrum, varav det ena med en praktisk klädkammare, erbjuder generösa utrymmen för avkoppling och vila. Detta boende vill du verkligen uppleva på plats!

Området kring Gustaf Daléns park och Herrgårdsparken skapar en perfekt balans mellan aktivitet och avkoppling. Gustaf Daléns park är en lekfull oas för barn och ungdomar i alla åldrar, medan Herrgårdsparken bjuder in till avkopplande stunder bland grönska och fruktträd. Picknickar, boulespel och gemenskap blir vardag i detta gröna paradis. Med snabb och enkel tillgång till bussar och Saltsjöbanan blir ditt resande till och från Järla Sjö både smidigt och bekvämt.

Här lever du i en småstad vid vattnet där vackra promenadstråk längs bryggorna kantar Sicklasjön och Järla. På andra sidan sjön breder Nackareservatet och Hellasgården ut sig med sina vackra motionsspår och möjligheter till bad, kräftfiske och båtliv. Detta är inte bara en plats att bo på, det är en destination att utforska och njuta av.

Sickla Köpkvarter och Nacka Forum står som närmaste grannar och erbjuder ett brett utbud av service, shopping och restauranger. Och när tunnelbanans blå linje står klar 2030 kommer ännu fler möjligheter att upptäcka det bästa av Stockholm och Järla Sjö att öppna sig för dig. Från Café Pumphuset till det bekväma badrocksavståndet till båtklubben - Järla Sjö är en plats där varje dag blir en möjlighet till nya äventyr.

Denna unika takvåning är inte bara en bostad; den är en inbjudan att bli en del av denna levande och lockande småstad vid vattnet. Missa inte chansen att äga detta exklusiva hem och uppleva det bästa av Stockholm och Järla Sjö varje dag. Här blir varje steg en resa genom grönska och vatten, och varje ögonblick blir en del av en idyllisk livsstil. Välkommen hem till Järla Sjö, där ditt nya äventyr börjar varje dag.