BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 134, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • 2.950.000 kr / Såld
  • 3494
  • 2792
  • 2053
Värdera din bostad

Beskrivning

Tvåa i toppskick!
Smakfullt renoverad tvåa med insynsskyddat läge, utsikt mot grönska samt inglasad balkong i soligt söderläge. Fördelaktigt läge på Sandfjärdsgatan med närhet till både buss och tvärbana. Stor och stabil Brf med låg belåning på 3623 kr/kvm. Missa inte denna pärla!

Rumsbeskrivning
Här erbjuds en topprenoverad tvåa där funktion och stil möts på bästa sätt. När du kliver in i bostaden möts du av den välkomnande och ljusa entré som öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. I hallen finns gott om plats att hänga av ytterkläder på hatthylla samt skoställ. Möjlighet att sätta in en mindre garderob finns. Vidare möts du av det smakfullt renoverade köket med rymlig matplatsdel för 4-6 personer intill fönster. Bakom de släta grå köksluckorna finns goda förvaringsutrymmen för allt som behövs i ett kök. Dessutom finns en köksö för att få till ännu mer förvaring samt arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt och varmluftsugn i bekväm arbetshöjd. Ljust och rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna och arbetshörna om så önskas. Utgång till inglasad balkong i rakt söderläge med trevlig och lummig utsikt mot föreningens innergård. Balkongen blir som ett extra rum under varmare årstider och plats finns för både bord och stolar samt växter. Bra sovrum med plats för både dubbelsäng och annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter finns i garderobesvägg. Badrummet ligger i anslutning till hallen och är snyggt renoverat. Dusch med vikbara glasväggar, handfat med tillhörande spegel, wc och praktiskt med tvättmaskin. Lägenheten har genomgående målade väggar i sobra färger och vitaliserad 3-stav parkett på golv. 

 

- Renoverat kök och badrum 
- Ljus lägenhet
- Insynsskyddat och lummigt läge
- Inglasad balkong i söderläge
- Kvadratsmart boende
- Stabil Brf med låg belåning (3623 kr/kvm)
- Västendaparken ett stenkast bort (med bl.a. studsmatta, pulkabacke och utegym)
- Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd och en matkällare
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Linde/Valla Torg tvärbanestation en kort promenad från lägenheten
- Årstaberg med pendeltåg och tvärbana inom 10 min från lägenheten
- Direkt bussförbindelse (nr 164) till Södermalm
- Buss 144 till Gullmarsplan och Älvsjö
- Årsta torg med bibliotek, Folkets hus, bio, gym, caféer, affärer, teater och restauranger inom bekvämt gångavstånd.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.