BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm-Hornstull

Hornsgatan 158 C, ÖG, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • 5.270.000 kr / Såld
  • 6634
  • 1488
  • 7430
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en vacker sekelskifteslägenhet anno 1904 belägen invid Hornstull med låg belåning! Här finner ni ett stort kök med fungerande kakelugn och en brandbalkong via hallen. Samtliga fönster i lägenheten vetter mot den lugna innergården. Vackra originaldetaljer så som såpskurade plankgolv, takrosetter, högt i tak, två kakelugnar och spegeldörrar. Fantastisk rymd i lägenheten och härligt ljusinsläpp. Utanför porten möts ni av söders puls men så fort ni kliver in i lägenheten finner ni ett härligt lugn.

I denna unika lägenhet finner ni en perfekt planlösning med stort och rymligt kök med vackra köksluckor som sväljer en hel del förvaring samt gott om arbetsyta. I köket möts ni av två stora fönster, en vacker kakelugn och fint trägolv. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, kyl/frys, ugn, spis och fläkt. Vidare in till vardagsrummet möts ni av ett stort och luftigt rum. På golvet ligger fint trägolv. I detta rum finns gott om plats för soffgrupp, kontorshörna samt övrigt möblemang. Sovrummet har även det en kakelugn samt gott om plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Via vardagsrummet finner ni ett separat, helkaklat duschrum med handdukstork. En separat wc med handfat nås från hallen och är även den helkaklad.

Hallen är välkomnande och har gott om plats för ytterkläder.

Detta är sammantaget en fantastisk lägenhet som passar både singeln och paret. Denna lägenhet måste upplevas på plats!

Föreningen godkänner att bygga balkong , det finns dock inte något bygglov för balkong på just denna lägenhet då tidigare ägare valde att inte ansöka om bygglov eller bygga balkong när det gjordes i föreningen. Kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkomna!