BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Pingstvägen 19, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 3.410.000 kr / Såld
  • 4389
  • 1002
  • 1644
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKERT RENOVERAD TVÅA HÖGST UPP I HUSET!

På en lugn gata i LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter finns här en vackert renoverad tvåa. Bostaden är belägen högst upp i huset vilket gör ljusinsläppet extra påtagligt. Kombinationen med fönster i två väderstreck och ca 2,70 m i takhöjd bidrar med till den ljusa och behagliga känslan i lägenheten. Här bor ni i hjärtat av Brf Tele med direkt närhet till bastu, hobbyrum, övernattningslägenheter och tvättstuga. Till föreningen hör en lummig innergård med stora gräsytor, odlingslådor, sittplatser och grillmöjligheter.

Vardagsrum, sovrum och kök är generöst tilltagna och lägenheten kan enkelt förvandlas till en 3:a, se den alternativa planlösningen. Hela lägenheten ligger i insynsskyddat läge, med vardagsrum och sovrum mot föreningens innergård. Bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober samt ett riktigt stort förråd i källarplanet, plus ytterligare ett mindre förråd. Flertalet originaldetaljer i lägenheten är bevarade.

Brf Tele är en stor, stabil förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad om ca 2006 kr/kvm. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen såsom hobbyrum, fyra gästlägenheter, samlingslokal, bastu, tvättstuga med 9 tvättstationer, grovtvättmaskin samt parkeringsplatser. Allt detta inom ett stenkast från bostaden. Föreningen har flera grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter, sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med sin småstadskänsla samt populära vinterviken vid Mälaren.

Ett hem att trivas i - Varmt välkomna på visningen!

- Högst upp med fri utsikt
- Nyrenoverade ytskikt och bevarade originaldetaljer
- Stora fönsterpartier i två väderstreck
- Generös takhöjd om ca 2,70 m
- Stort kök med plats för matgrupp
- Gott om förvaring och två förråd i källaren
- Ombyggnadspotential till en trea
- Stor stabil förening med mycket låg belåningsgrad
- Låg avgift där värme, vatten, bredband (1000 Mbit) och kabel-TV ingår
- Övernattningslägenheter, bastu och festlokal i föreningen