BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Malmköpingsvägen 42D

  • 2.5 rum och kök
  • 66.6 kvm
  • 3.595.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ditt drömhem i staden – en fantastisk nybyggd lägenhet högst upp i huset! Denna pärla har alla de karaktärsdrag du kan önska dig, med en magnifik vindskaraktär som gör att du omedelbart känner dig hemma. Med upp till 3,8 meter i tak och stora fönster badar lägenheten i naturligt ljus och rymd.

Denna lägenhet är inte som alla andra. Här har det satsats på påkostade materialval för att skapa en unik och elegant atmosfär. I köket hittar du ett imponerande industriellt inspirerat kök från Marbodal. Här kan du kanalisera din inre mästerkock och skapa kulinariska mästerverk med lätthet.

Med sina 66,6 kvadratmeter och 2,5 rum och kök, erbjuder denna lägenhet gott om utrymme. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning som ger dig möjligheter att inreda efter din egen stil. Här finns gott om plats för både matbord och soffgrupp, perfekt för att bjuda in vänner och familj till trevliga middagar och sociala stunder.

Badrummet är helkaklat med golvvärme. Det finns kombinerad tvättmaskin/torktumlare, toalett, handfat och dusch.

Det rofyllda sovrummet har högt i tak och gott om plats för säng och förvaring.

Det lilla rummet används i dag som klädkammare med kan med fördel användas som ett mindre sovrum.

De genomgående vitlaserade trägolven, vita väggar och mörk köksinredning ger en tidlös och elegant känsla i hela lägenheten. De kompletterar de övriga stilfulla detaljerna och skapar en enhetlig känsla i hela hemmet.

Föreningen har en lummig innergård där du kan njuta av lugnet mitt i stadens brus. Dessutom finns ett garage i huset, vilket gör det enkelt och bekvämt att parkera din bil.

Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en livsstil. Om du söker efter en unik, stilfull och bekväm bostad högst upp i huset, har du hittat rätt.