BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Eriksdalsgatan 32, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • 6.925.000 kr / Såld
  • 18498
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en lägenhet med precis alla rätt om 77,8 kvm golvyta! Detta är en smakfullt renoverad vindsetage där alla detaljer är på sin plats. Ni finner takbjälkar, takfönster, änglatrappa och stora sociala ytor. Ni bor dessutom högst upp i huset med en slående utsikt över grönskande träd och kan följa alla årstider, tack vare trädens färgskiftningar, från balkongen som vetter åt söder. Ni bor i dessutom i ett område med både lugnet och pulsen. Här erbjuds ett härligt friluftsliv med tex kolonilotter, badbrygga 200 meter bort samt Årstavikens vackra promenad-och joggingstråk.  Ett stenkast bort åt andra hållet når ni Södermalms puls.

Väl inne i lägenheten på första plan möts ni av en välkomnande hall med goda avhängingsmöjligheter. Vidare in finner ni matsalen och köket som har ett socialt samspel. Matsalen har stora fönsterpartier och släpper in rikligt med ljus in i rummet. Här finns gott om plats för större middagsbord. Via vackra pardörrar når ni det smakfullt renoverade köket. Här har alla materialval tänkts igenom noggrant. Bakom köksluckor i fin kulör finner ni gott om förvaring samt gott om arbetsyta på en vacker och slitstark bänkskiva av komposit sten. Här finner ni all maskinell utrustning så som ugn, induktionshäll, diskmaskin, fläkt och kyl/frys. 

På andra sidan lägenheten finner ni ett väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober som sväljer årstidernas alla klädesplagg och mycket mer. De platsbyggda garderoberna är en vacker detalj i sovrummet men har också en otroligt smart förvaring. Här finns plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Från detta rum nås den underbara balkongen i soligt söderläge och med fri utsikt. Ni kan enkelt möblera balkongen med utemöbler samt odlingar om så önskas.

Via en trappa upp till andra våningsplanet finner ni det som idag används som vardagsrum. Väl tilltagen yta som enkelt kan möbleras med större soffgrupp samt övrigt möblemang. Rummet har två takfönster som förser våningsplanet med ett generöst ljusinsläpp. Här får ni verkligen en vindskänsla tack vare att fina takbjälkar och änglatrappor bevarats. Från detta rum nås även en klädkammare/förråd som idag används utmärkt som kontor. I kontorsrummet finns även ytterligare förvaring i kattvinden. 

Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, kommod, handfat, wc samt förvaring. 

Detta är sammantaget en unik lägenhet för den kräsne. Ni bor högst upp i huset och i ett lugnt område med Södermalms puls ett stenkast bort. Brf Axet är en populär förening med en låg belåningsgrad som äger marken. 

Missa inte denna lägenhet!