BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sicklaön - Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 91

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • 3.520.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Upptäck charmen hos denna trevliga trerummare på Henriksdalsberget, nu tillgänglig för dig som söker en bekväm och välkomnande bostad. När du kliver in möts du av den rymliga och välorganiserade hallen, där generöst med förvaring och en klädkammare välkomnar dig.

Det ljusa vardagsrummet är hjärtat av hemmet, perfekt för att umgås med nära och kära. Här finns tillräckligt med plats för en stor soffgrupp, TV-möbler och ett matsalsbord. Det välinredda köket är både funktionellt och estetiskt tilltalande med gott om arbetsutrymme och förvaring. En naturlig matplats intill fönstret gör måltiderna till en trevlig upplevelse. De två rymliga sovrummen är designade för komfort och rymmer utan problem dubbelsängar och garderober. Från vardagsrummet når du den fridfulla balkongen, en plats att njuta av lugna stunder och utsikten.

Badrummet är generöst tilltaget och utrustat med wc, badkar, två handfat och tvättmaskin. Dessutom finns en praktisk gäst-wc för extra bekvämlighet. Hela bostaden genomsyras av smarta lösningar och en öppen planlösning som ger en luftig känsla.

Ute på den bilfria och barnvänliga innergården finns åtta lekplatser, fotbolls- och basketplaner – en trygg och rolig plats för både barn och vuxna. Utsikten över Djurgården och innerstaden blir en daglig påminnelse om det privilegierade läget på Henriksdalsberget.

Det strategiska läget gör det enkelt att ta sig till både vatten och natur samt stadens puls. Restauranger, matbutiker, kemtvätt och förskolor finns inom räckhåll. Ett vindsförråd i samma hus ger extra utrymme för förvaring.

Denna bostad på Henriksdalsringen 91 är mer än bara ett hem, det är en möjlighet att omfamna en praktisk och harmonisk livsstil. Kontakta vår ansvariga mäklare för att få mer information och arrangera en personlig visning. Missa inte chansen att göra Henriksdalsberget till din nya hemadress utan kompromisser.