BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Forum

Serenadvägen 7C

  • 3 rum och kök
  • 82.5 kvm
  • 4.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Din egen oas mitt i Nackas hjärta! Denna fantastiska trea i den välskötta föreningen Capitolium är nu tillgänglig för dig som söker det perfekta läget. Med en egen trädgårdstäppa, en terrass för morgonsol, och en egen altan för kvällssolen är detta en bostad som verkligen erbjuder det bästa av två världar.

När du kliver in i hallen möts du av förvaringsmöjligheter. Köket öppnar upp mot vardagsrummet och skapar en semi-social atmosfär där du enkelt kan umgås med vänner och familj. Köket har gott om plats för matbordet, perfekt för middagar med nära och kära. Via köket når du den större uteplatsen som öppnar upp en värld av möjligheter. Den generösa trädgårdstäppan ger dig utrymme att arrangera utomhusmiddagar, skapa en egen trädgårdsoas med blomsterprakt eller bara koppla av i kvällssolens sken. Det är en privat och fridfull plats där du kan njuta i hjärtat av Nacka. 

Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat, med gott om utrymme för en stor soffgrupp och ditt personliga touch. Från vardagsrummet har du tillgång till en härlig inglasad uteplats som vetter mot den lugna innergården. 

Lägenheten har två rymliga sovrum, perfekta för att skapa en fridfull och avkopplande atmosfär. I anslutning till sovrummen finns två klädkammare som gör det enkelt att organisera ditt liv. Badrummet är med WC, dusch, handfat, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme för extra komfort.

Föreningen Capitolium är välskött och har en stark ekonomi med låg belåning. Du kommer även att ha tillgång till fina privata innergårdar, externa förråd, källsorteringsrum och en tvättstuga. Parkering är bekvämt tillgänglig. 

Detta är en av Nackas mest attraktiva adresser, med närhet till Nacka Forum och dess breda shoppingutbud samt bekvämligheter som vårdcentral och apotek. Förskolor och lekplatser finns inom bekvämt gångavstånd, och Nyckelvikens naturreservat med 4H-gård, motionsspår och badplatser ligger i närheten. För träning och motion finns SATS och Puls & Träning i Nacka Forum, samt Nacka idrottsplats med badhus, fotbollsplan och ishallar.

Kommunikationerna är utmärkta, med snabb och smidig tillgång till Slussen via motorvägsbuss eller via Sickla köpkvarter. Från Nacka Strand tar du dig enkelt med båt till Nybrokajen, Djurgården, Lidingö och Fjäderholmarna. Dessutom planeras tunnelbana till området inom några år, vilket kommer göra det ännu enklare att pendla till och från stadskärnan.

Här har du möjligheten att följa årstiderna från dina två uteplatser, odla dina egna grönsaker och njuta av den fantastiska livsstilen som detta boende erbjuder.